Om ni har glömt mig så heter jag Linn

Om ni inte gillar mina inlägg så har ni ju haft tur den senaste tiden eftersom jag varit så dålig på att uppdatera! Jag har bland annat hunnit med att springa SM, haft min bästa kusin på besök, satt upp min nya garderob och blivit besatt av ett spel på mobilen... Nu försöker jag komma på det mest effektiva sättet att få alla rätt på studentlitteratur så jag kan allt ord till ett förhör imorgon, jag är inte så framgångsrik inom detta område, tyvärr.
Därför har jag egentligen inte tid med detta nu så hejdåå!
Men varför blev bilden såhär svart och konstig, nåja, får ta reda på det efter att jag förbättrat mina resutltat på studentlitteratur, eller nej, jag orkar inte med studenlitteratur nu. Jag lär mig resten imorgon!

I feel free when I'm with you.

Min snygga kompis Liv och jag hade en kul photo shoot idag. <3
Liv springer hon också, om ni vill besöka hennes blogg så klicka HÄR!!


trött tjej...

Har varit hur trött som helst denna vecka men det känns som om det är fredag men så bra är inte livet :(
Tränade idag jag har inta tappat formen helt efter sm som jag trodde så de är la bra :D två skol dagar kvar nu innan helg med tävling osv längtar!!!

Bilden är nått år gamal tror jag;)
Även den stolta fotografen Siri :D


Sommar= Tävlingar= Hinder, Siri <3 Hinder

Jag ska inte skria något, för då kommer ni bara få höra massa tjat om hur sugen jag är på att träna fullt ut igen.. Hehe så jag lägger bra in tre bilder från i sommras. <3
//Siri

Grattis till alla fina människor!!

Grattis till er fina människor som det gått suveränt för i helgen. Även om man inte fått medalj men ändå slagit personbästa så tycker jag deffinitivt att man ska vara nöjd för stunden. Men glöm inte att inte vara för nöjd för då glömmer man att kämpa vidare. Jag vill bara gratta mina fina bloggpartners som verkligen har kämpat på sitt lopp idag och varit sjukt duktiga. (Ni är gryyma tjejer!!) Och shit va duktig du är Linn.
Med sorg i mitt hjärta kunde jag dock inte vara närvarande vid IUSM idag söndag pga att familjen och plugget gick före. Det är synd men förhoppningsvis så kommer loppen upp på film snart så jag får se.
Själv har jag sprungit distans 33minuter, jag lade även på 2stycken korta backar i slutet för att få in lite snabbhet i det hela. Sen nu på kvällen har jag stretchat och gjort rehab samt fotat massvis av stretchingbilder till ett arbete jag gör i träning och tävlingslära. Men nu ska jag gå och lägga mig.

(Grattis till er som tävlade i Bollnäs också!!)

//Siri
(Bilderna är från dagen och bjuder på fyra bilder på lillsyrran. )

jaja!

Ja då tävlade man idag då i 1500m! Jag och Linn sprang och Linn var grym hon persade med 7 sekunde och tog hem guldet i vårat lopp!
Jag var väldigt missnöjd för jag hade hoppats på bättre men jag slutade femma men jag sänkte även mitt person bästa med 6 sekunder och sprang ändå hyfsat bra:) Men grattis till alla andra det gick bra för :D

IUSM dag 1

Här får ni lite underhållande bilder från första dagen på IUSM i Göteborg. Nu laddar vi morgondagen då det är dags för två av oss att springa 1500m final. Stay tuned!!
//Bloggligan

Lycka till alla :D

NU har jag precis målat mina saik naglar som jag typ alltid målar till varje tävling ;)
men vill bara säga lycka till till alla som ska tävla idag jag får vänta tills i mon hoppas det gåt bra för många :D


FREDAG


Det är fredag!!!! älskar fredagar för då är skolan klar för veckan och man se fram emot helgen!
Tog en härlig lätt joggingtur med Mathilda innan idag, var as skönt nu i det sköna vädret och allt vi tänkte var bara på sms om hur kul det ska blir asså :D
Fast dock lite tråkigt att jag inte tävlar i mon blir bara att kolla i mon då och heja på kompisarna men det är ju grymt kul det med :))


Grattis Anja!

Idag fyller syrran 20 år. Det var verkligen jätte kul att gratulera henne. Åh, min syster!! <3
Här är några bilder från kvällen:

Tider de

Haha jag hittade några gamla bilder från Thailand när jag var 9år;)
Lite misslyckade bilder men a ;)
Och var tvungen att ta några nya bilder med från dubai;)
Orkar inte lägga ut många så a;)




det var sjukt kul att mata fiskarna....



Haha de som inte sagt att jag är biff.....


[Blogg-tips]

Älskar verkligen att läsa bloggar och det bästa med att göra det är att kolla på alla fina bilder. Det är så mysigt och man får samtidigt massvis av insperation. Jag ska lista de bloggar jag kollar dagligen, förutom de vanliga kenza och tyras förståss då.
1)http://itssomethingaboutmary.blogg.se/
2)http://www.charlotteschonbeck.se/(uppdaterar dock väldigt sällan.)
3)http://linnolsson.se/ (en ung tej som håller på med ridsport, en mycket inspirerande människa!!)
4)http://potatismalin.blogg.se/ (vill ni ha en bra uppdatering ska ni checka denna bloggen.)
5)http://elofssontrense.blogg.se/ (livet på löpargymnasiet i sthlm.)
6)http://johannank.blogg.se/ (trevlig tjej, men ålig uppdatering.)
Det var några bloggar som jag gillar att kolla dagligen, men var inte ledsen om jag inte kollade just din. Komentera i ett inlägg så kanske jag börjar förlja din också. :)
[kram]
Ps: Gillar ni inspirerande människor så måste ni även kolla Isabella Löwengrips blogg. Den är otroligt bra!
(lånade bilden frå www.blondinbella.se)

Besöksrekord!!!!!

Vi har precis slagit besöks rekord!! Vad ska vi fira detta med? Att sova? (haha)
[Ni är bäst!!]

Längtan till sommaren är stor!

Och med den rubriken lägger jag in en somrig träningsoutfit! Vad tycker ni? Snygg/ ful? Jag hade lätt kunnat ha på mig allt, älskar färgerna!

Onsdag=Tyska

ja, som sagt; Onsdag=tyska
Tyska= inte kul!
Men jag klarade mig igenom 50 min och kunde bege mig till träningen vilket genast gjorde mig på bättre humör! Nu bilr det lite plugg och sen sova.. Imorgon är mitt mål att inte stressa som en galning till skolan, jag är sån hilma tidsoptimist och det känns som att det bara blir värre och värre hela tiden! :( fast det är ändå lite kul, ibland :D
Suddig bild och jag tror till och med att jag blundar Haha. Jaja, det får duga!
Ni får ha det så bra!

Livet

Heeej idag var det som vanligt skola inte så kul (ovanligt) men efter skolan så åkte jag till träningen i friidrottenshus! Körde intervaller med nya spikskorna de var as bra :D och var skit kul idag på något sätt men det är det ju alltid (förutom när det inte går bra..) alltid kul att köra ett bra pass innan sm :D
Kan inte vänta på att få springa på söndag :))))



stretching hips

Japp, japp. Det gick bra hos kiropraktorn och han knäckte ryggen samt ländryggen mer än vd han brukar gör, och det kändes som att en och annan spänning släppte när han gjorde det, skönt. Tänk om jag inte hade gått till kiropraktorn, då hade jag aldrig upptäckt min skada eller vetat vad det varit, det hade betytt att jag antagligen skulle ha tränat på som vanligt (haha, det finns inget stop i mig, älskar att träna mer än något annat!!) vilket hade gjort skadan värre. Jag har ju fått streching övningar innan och lite olika styrkeövningar, men denna gången fick jag en ny streching övning för att min höfter ska bli ännu lite frächare.
Asså det är helt konstigt men ibland kan jag bara komma på en låt (appropå musik...) som verkligen är skit gammal och tycka att den är super bra. Sån  är jag idag och hittade Oasis, "don't look back in anger" (så j*vla bra!!), och dessutom får den mig att må bättre och se framåt istället för bakåt. Ville bara säga det vänner.




Kiropraktorn i eftermiddag

I eftermiddag bär det av till kiropraktorn. Har inte varit där på ett tag nu men känner fortfarande att jag har ont lite här och var så det blir nog skönt efteråt iaf. Man blir typ som en spagetti (haha). Men djupmasagen är inget skönt för de som trodde all massage var skön...
Imorse var jag på morgonträning och det var riktigt skönt att få springa på morgonen.
Ni får ha en fortsatt bra dag!


natti, natti!

Har tagit mig en vilodag idag och ägnat några timmar på eftermiddagen hos mormor för att äta semla. Super mysigt verkligen. Jag stannade även där och pluggade samt "lånade" deras tv för att se på Top model Sverige klockan åtta. (haha) Jag älskar att kolla på top model, så kul är det!
Jag såg att det var någon som komenterat inlägget nedan och frågat hur gamal jag var. Jag är alltså 16år men fyller 17år i maj. Det kommer bli nice.
Men nu ska jag go to bed, ska ju upp och morgonträna imorgon, myys!
//Siri

Under tiden.

Samtidigt som alla förbereder sig för IUSM samt IJSM i helgen så försöker jag kämpa med att kunna jogga och göra rehab så bra som möjligt. Det är inte lätt att vara skadad när alla andra får göra det jag älskar, man blir typ utestängd. Det är fuskigt tycket jag och massa orättvist, men som sagt så kommer det en tid för mig med, att kunna kämpa på löparbanan utan att behöva känna efter. Det hade varit väldigt skönt ska jag säga er. En del av er fattar hur svårt det är att sitta bredvid och se på när alla andra tävlar och gör det som man helst vill göra. Men jag ska säga till er som inte förstår att det är som att det står en tårta på bordet dag ut och dag in, varje gång ni går förbi det, och ni får inte ät, smaka eller röra den, SÅ käns det. (haha). För att inte låta för tråkig så ska jag ju i varje fall (även om jag fick döda någon på vägen!!) gå och titta på tävlingarna i friidrottens hus på lördag. Det kommer bli kul! Så lycka till nu alla tjejer och killar som ska tävla i helgen och hoppas att det går riktigt bra.
//The one who never stop believe in hope <3

Workout!

Jag har låtit Linn och Matilda sköta bloggen i några dagar nu och ägnat lite tid åt annat. Det har varit skönt men nu är jag back on track igen!
I morse var jag på ett sprtlife pass som hette MRL. Dvs mage, rumpa, lår. Och tro det eller ej men DAMN va kul det var när ledaren stod där framme och skrek att man skulle spänna rumpan för att den skulle bli snyggare. HAHA!
Nu har jag gjort lite läxor och ska snart fortsätta med det. Efter det ska jag dra mig till sportlife igen för att gå på en klass som heter BodyBalance. Jag tror att det är en slags yoga liknande grej..
Ikväll kommer ett inlägg om det hetaste sportmodet, stay tuned!!



Snart så

Om en vecka så smäller det till med inomhus sm i Göteborg :D
Jag är super taggad ska bli as kul ska spring 1500m.

En bild från förra året på inomhus sm! när jag och Linn hade sprungit 1000m och det slutatade med att Linn fick guld och jag fick brons :)) Så nu är det bara att tagga till i helgen!!!

Glassen :DD

HAHA här kommer de goda glassarna från igår!


Glad!

Jag mätt och ritat och tänkt och mätt lite till men nu har jag äntligen kommit fram till hur det ska se ut när jag har gjort om mitt rum!

Nu ska jag ut och springa! :D
Det ska bli såhär kul:
Sen när jag kollade ut genom fönstret så var jag väl kanske inte riktigt sådär glad längre. Men lite regn gör väl inget!
Sen ska jag försöka tvinga någon att åka med mig till IKEA och köpa nya möbler! :D
Igår så hade jag, Matilda, Madde och Malin en jättesmart plan, vi skulle bowla. Men den planen fick lite förhinder om man säger så... Vi fick äta lite glass istället... eller det var väl kanske egentligen inte så lite glass när jag tänker efter.... haha. (men alla bilderna ligger på Matildas mobil kom jag på, så det var ju lite misslyckat, nåja)
Linn

Bilderna...

Hehe här är bilderna på mig och Linn från modellhouse!
Jag (Matilda) på den första och Linn den andra:) 

Bio!!

Bio med roliga tjejor efter det hemska intervall passet inför sm!!! var grymt jobbigt...
Såg en gång i Phuket men stackars de som satt i samma salong som oss de är antagligen döva nu...
vi kan bli lite galena (hela tiden) när det är komedi :DD
Jag och Linn var även på modellhouse och tog kort haha förutom att jag är så dåligt på bild så kommer bilderna senare så får nu se resultatet hur det blev ;)
//Matilda



Svar på frågestunden /Linn


Det får bli en likadan (fast mig på då) som Matilda. Jag visste precis vilken bild jag skulle ha och så hittade jag inte den :(. Aja ni får nöja er med denna:)

Nu ska jag svara så gott jag kan!

Malin om Frågestund!!:

-Vad tycker ni om att göra på fritiden förutom att springa? :)

-Vilket är era favoritord?

-Favoritmat?

-Vad tycker ni är det bästa med att springa?

-Favoritfilm?

-Springa mer..? haha nej men umgås med kompisar typ, och laga mat tycker jag också är ganska kul när jag har tid till det. Jag är ganska kass på det men det är kul. :) och läsa, bra böcker då, dåliga böcker är tråkiga.

-Bada! Bästa ordet! och kantareller, det är jättegott och så är det så himla kul att säga!

-Tacos! ;)

-När man springer fort och så känner man att det går jättebra, det är så himla kul. Och att tävla, det är ju så kul!

-Jag vet inte... favoritfilm det var inte lätt. Asså? som en film som jag kan kolla på hundra gånger och fortfarande tycka den är bra? nej, jag vet inte. Men jag kan iaf säga att mina favorit böcker är Harry Potter. Dom vet jag inte hur många gånger jag har läst asså... galet många



löpning forlajf:D om Frågestund!!:


Hejsan!!:) Fin blogg! :)
* Ålder?
* Klubb?
* Hur ser en vanlig träningsvecka ut för er respektive vinter/sommar?
* Favorittävlingssträcka?
* Planer efter studenten? (om ni inte redan tatt den;)
* Pers på 1500/3000m/5km/10km?

Anonym om GLÖM INTE BORT ATT FRÅGA I FRÅGESTUNDEN!:

*Ålder?
*Klubb?
*Favorittävlingssträcka?
*Hur ser en vanlig träningsvecka ut? (Både vinter och sommar)
*Pers?
*Planer för framtiden? (om ni tar studenten iår



Tack! :)

-Jag är 15 år

-Samma som Siri och Matilda, Sävedalens AIK

-800!

-Nu tränar jag 5 gånger och 6 gånger varannan vecka. Intervaller blandat med distans och styrka. Jag kör också lite alternativ träning ibland, typ som cykel.

-Respektive vinter/sommar.... alltså vad det är för skillnad. Inte så jätte stor, på sommaren är det 400m runt ett varv och nu är det bara 200... typ så

-Mitt 800m pers 2.10, 1500 4.47 1500mH 5.00. 3000 har jag ett pers på men jag vet inte vad det är. 5 och 10 km vet jag faktiskt inte

-Ähh, jadu, jag vet knapp vad jag ska göra imorgon så jag får fundera lite på det där.



någon om Frågestund!!:

Hur gamla är ni?

En gång till då så är jag 15 och fyller 16 i maj :)



Sofie om Frågestund!!

Jättebra blogg! Jag läser den varje dag! 
Jo, jag undrar hur ofta tränar ni och vad brukar ni göra på era träningar. 
Kram :)

Tack, vad kul!

Jag skrev ju lite om det ovan...:)



Per--nilla  ([email protected]) om Frågestund!!

Er snygga tränare.... kan man få hans nummer?



Jadu Pernilla, jag säger som mina goda vänner tidigare har sagt på den frågan, och Matilda har nog rätt.



Emma om Grattis Mathilda Rydin!!

Hej!

Jag såg er blogg och jag älskar själv att springa, men jag undrar om ni kanske kan dela med er av lite tips eller så om hur man kommer upp i riktigt långa distanser? Tror att det kan vara jättemånga som är intresserade av att höra hur man gör av proffs liksom! :)

Vänliga hälsningar,
Emma



Kul att du älskar att springa, det gör jag med! Det ska vi absolut göra! Gissar att jag inte behöver säga en gång till att vi gör ett längre inlägg om det snart? ;) Tack!

Linn

 


svar på frågestunden //Matilda


Inte världens finaste bild men jag springer ju så... ;)




Malin
om Frågestund!!:
-Vad tycker ni om att göra på fritiden förutom att springa? :)
-Vilket är era favoritord?
-Favoritmat?
-Vad tycker ni är det bästa med att springa?
-Favoritfilm?

Nu orkar jag inte fråga mer :D

- Haha man har ju kanppt någon friitid längre.. men plugget tar stor del men gillar att umgås med mina underbara kompisar :D
- Hehe jag brukar säga lite knasiga ord hela tiden vet inte om jag säger något ord riktigt mycket fast "ofta" sägs en del ;)
- På den frågan måste jag ju så klart säga tacos för det är gott plus att min as goa kompis kallas så! 

- Allt är kul med det förutom kanske när man kör intervall pass och dör... mindre kul men känns bra efter:D men att även de allra bästa kompisarna tränar jag i hop med så det är alltid roligt att komma till träningarna med goa kompisar:) Och jag gillar även att ta fram vinnarskallen och kämpa för att bli bra.

- Oj den var svår har ingen riktig favorit film men kan ju säga att jag ÄLSKAR komedi för ja skrattar väldigt mycket ;)

löpning forlajf:D om Frågestund!!:
Hejsan!!:) Fin blogg! :)
* Ålder?
* Klubb?
* Hur ser en vanlig träningsvecka ut för er respektive vinter/sommar?
* Favorittävlingssträcka?
* Planer efter studenten? (om ni inte redan tatt den;)
* Pers på 1500/3000m/5km/10km?

Heej tack så mycket:D
- Jag är 15 år nu fyller 16 i sommar (född 96)
- Tränar och tävlar för Sävedalens AIk.
- Eh det är en fråga som är ganska svår att svara på väldigt olika på uppbyggnads period osv men tränar ca 5-6 dagar i veckan;)
- Jag älskar att springa 800m de är de jag verkligen gillar mest men tycker även det är kul med 1500m!
- Eh hehe så långt har jag inte riktigt tänkt faktiskt men såklart skulle jag vilja satsa på friidrott och bli riktigt duktig!
- 1500m har jag 4.59 (gjort i år) 3000m: 11.02 men har aldrig sprungit de på tävling bara testlopp. 5 och 10km har jag aldrig sprungit på tävling och kommer tyvärr inte ihåg vad jag har sprungit som snabbast!


Anonym om GLÖM INTE BORT ATT FRÅGA I FRÅGESTUNDEN!:
Hej!:) Till frågestunden:
*Ålder?
*Klubb?
*Favorittävlingssträcka?
*Hur ser en vanlig träningsvecka ut? (Både vinter och sommar)
*Pers?
*Planer för framtiden? (om ni tar studenten iår)

//Löpning forlajf!:D

- Hoppas du fick svaren du ville innan ;)

någon om Frågestund!!:
hur gamla är ni?

- Jag är 15år!


Sofie om Frågestund!!:
Jättebra blogg! Jag läser den varje dag!
Jo, jag undrar hur ofta tränar ni och vad brukar ni göra på era träningar.
Kram :)

- Tack :D Just nu tränar jag 5-6 pass i veckan! lite blanding av distans och intervaller även styrka och rörlighet! Haha sen brukar vi ju även ha en massa kul med skratt och skämt på våra träningar :)

Per--nilla ([email protected]) om Frågestund!!:
Er snygga tränare.... kan man få hans nummer?

- Jo men när du ringer kommer det att vara upptaget hela tiden ;)

Emma om Grattis Mathilda Rydin!!:
Hej!

Jag såg er blogg och jag älskar själv att springa, men jag undrar om ni kanske kan dela med er av lite tips eller så om hur man kommer upp i riktigt långa distanser? Tror att det kan vara jättemånga som är intresserade av att höra hur man gör av proffs liksom! :)

Vänliga hälsningar,
Emma
- Hej Emma
Nu vet ju inte jag om jag är den som är så bra på att ge sånna råd gör bara som min tränare säger ;) men den frågan kan jag, Linn och siri svara gemensamt någon gång så du får ett bra svar :D
/Matilda

Alla <3- dag!

Haha! Eftersom jag älskar att spela teater med mig själ kan det bli såhär knepigt.. (HAHA)

Svar på frågestunden! /Siri

Malin om Frågestund!!:
-Vad tycker ni om att göra på fritiden förutom att springa? :)
-Vilket är era favoritord?
-Favoritmat?
-Vad tycker ni är det bästa med att springa?
-Favoritfilm?

Nu orkar jag inte fråga mer :D
-Jag är väldigt mycket för att läsa modemagasin, läsa bloggar m.m. Men det jag lägger mest tid på just nu (förutom löpningen) är skolan. Lite tråkigt kanske men jag tycker ändå det är ganska kul.
-Hmm, jag har olika favoritord hela tiden... För tillfället säger jag "mjaoo" hela tiden, helt sjukt va störande, knappt att jag står ut med mig själv..
- Har ingen favoritmat, äter ALLT! (nästan!!)
-Det bästa med att springa är att man får var ute mycket! Att varje dag få frisk luft och kunna somna på kvällen helt mossig och go i kroppen. Det är det bästa!
-Ehh, vad är det? (haha) Nej men jag kollar inte så jätte mycket på film, därimot kollar jag på serier och då sitter Topmodel eller Ponnyakuten riktigt bra!
löpning forlajf:D om Frågestund!!:
Hejsan!!:) Fin blogg! :)
* Ålder?
* Klubb?
* Hur ser en vanlig träningsvecka ut för er respektive vinter/sommar?
* Favorittävlingssträcka?
* Planer efter studenten? (om ni inte redan tatt den;)
* Pers på 1500/3000m/5km/10km?
- Jag är 16år men fyller 17 i Maj. Det blir nice!
- Tävlar och tränar för Sävedalens AIK som är tationerade i Partille, en bit utnför Göteborg.
- Ojj! Det kan jag ta i ett separat inlägg. Annars blir det lite väl mycket text.
- Min favorit tävlings sträcka är absolut 1500m Hinder. Så himmla kul!
- Efter studenten så hade jag tänkt att söka stipendier för att kuna åka till USA och gå på löparcollage. Det är verkligen en dröm som jag vill ska bli uppfylld.
-  1500m: 5.08 (denna ska pressas till under 5 i sommar!!), 3000m: 10:57, 5km samt 10km har jag absolut ingen aning. Det är ju klrt att jag springer det men kommer inte ihåg...

Anonym om GLÖM INTE BORT ATT FRÅGA I FRÅGESTUNDEN!:
Hej!:) Till frågestunden:
*Ålder?
*Klubb?
*Favorittävlingssträcka?
*Hur ser en vanlig träningsvecka ut? (Både vinter och sommar)
*Pers?
*Planer för framtiden? (om ni tar studenten iår)

//Löpning forlajf!:D

-Svaren ligger ovan!!

någon om Frågestund!!:
hur gamla är ni?

-Jag (Siri) är 16år. Linn och Matilda är 15.
Sofie om Frågestund!!:
Jättebra blogg! Jag läser den varje dag! 
Jo, jag undrar hur ofta tränar ni och vad brukar ni göra på era träningar. 
Kram :)

-Kul att höra! 
Jag har tränat 8pass/ vecka heöa hösten men känner nu i kroppen att det blivit för mycket så därför ska jag gå ner lite i pass, till ungefär 6st / vecka. På våra gruppträningar är det oftast intervaller (när man springer en viss tid eller sträcka lite snabbare och sedan vilar en tid/ sträcka) med styrka efteråt. Jag kör väldigt mycket alternativ träning (dvs, cykel, våt väst eller annat) och styrka eftersom att min långa kropp inte klarar av att köra löppass varje dag. Den träningsform trivs även jag mycket bra med.

Per--nilla  ([email protected]) om Frågestund!!:
Er snygga tränare.... kan man få hans nummer?

-Är ni intresserade av en ung tränare så kan ni mejla honom på mejladdressen ovan! (haha)
Emma om Grattis Mathilda Rydin!!:
Hej!

Jag såg er blogg och jag älskar själv att springa, men jag undrar om ni kanske kan dela med er av lite tips eller så om hur man kommer upp i riktigt långa distanser? Tror att det kan vara jättemånga som är intresserade av att höra hur man gör av proffs liksom! :)

Vänliga hälsningar,
Emma
- Hej!! Va kul! Jo men visst alltså vi hade tänkt att vi ska göra ett inlägg angående denna kommentaren så var tålmodig! Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!
/Siri

Dagen, i bilder!

Finaste!
(mjaoo!)

In my sisters & her boyfriends apartment!

Ohelleneguud! Jag är mega trött! Vaknade 07:30 (!!!!) och kunde inte somna om så jag stack till stan vid 10 tiden för att möta upp Anjis, vi stack sedan till hon och hennes "boyfriend"s  lägenhet där vi gjorde lite käk och en micro- kladdkaka. MUMS! Sedan var vi så trötta att vi inte orkade göra något annat än att ligga i deras säng och lata oss- CHILL!
Klockan 15 ska jag möta upp Adina för lite tjöt och mys, får se lite vad vi gör men hoppas inget anstränande då jag är fööör trött nu. Hoppas inte att ni är lika trötta som jag, det suger!
Kram på er mina fina & glöm inte att besöka min egna blogg också. (uppdaterar lite då och då när jag känner för det..)
min fina flicka!!

Så söt

Det är helt sjukt hur söt den lilla figuren är på verum reklamen de är ju så söta!!!!

GLÖM INTE BORT ATT FRÅGA I FRÅGESTUNDEN!


...i väntan på syrran...

Sitter och vöbtar på syrrans resturang på tt hon ska sluta jobbet. :-)

Underbara, gnistrande dag, mums.

Solen skiner, sovmorgon, en färdigstickad halsduk, smältande snö och semle- bak! Love life!!





MAJOO!! <3

Fredag, och lov!

halli hallå!
Äntilgen åkt alla iväg till hockey matcher eller vad det nu var så jag fick vara ifred! Nu ska jag träna, göra en massssssa övningar, det går ju knappast när folk springer runt i hela huset. Jag har inte orkat göra något idag, eller jo skolan då och det var tillräckligt påfrestande. Men nu är det äntligen lov!
Brasan brinner så himla mysigt här nere i källaren, pappa sa att jag skulle lägga i mer ved sen...? ska försöka att inte elda upp hela huset.
Men hörni! ni får ju passa på att ställa frågor nu!!!!
Haha! Jag älskar denna bilden! tror ändå tekniken har förbättrats lite sen dess ;)
Linn

Frågestund!!

Nu har vi bestämt oss för att ha en frågestund. Detta innebär att ni får fråga oss (genom att kommentera!) vad som helst. Ex: Vad vi har för älsklingsrätt, grönsak eller ni kanske rent ut sagt vill att vi ska göra var sin presentation? Det är upp till er!
Frågestunden avslutas på tisdag kväll!
Fråga på!
/Siri, Matilda & Linn

Längart så!!!

Hemma från ett enoromt jobbigt tränings pass! Var det jobbigaste på länge men känns ju bra efteråt :)
så nu längtar jag bara tills på söndag där jag ska tävla känner mig grymt taggad ska bli skit kul!
Jag ska träna på att bli bättre på att blogga så just nu är mina inlägg osv lite torra men hoppas jag blir bättre:DD
Även två nationella prov avklarade i svenska var mycket lättare än vad jag trodde så de var ju gött!


Btw så kan jag inte sluta tänka på träningsresan till Portugal på påsklovet ska bli så kul ska med as mycket roligt folk :D

//Matilda

En bild från träningsresan förra året i Spanien


Ännu en kväll, ännu en trött människa!

Olalla, här kommer jag! Pluggat hela eftermiddagen (gör dock det varje dag, därför inten nyhet!!) efetrsom att vi ska ha ett stort matteprov imorgon då vi ska börja med en ny kurs efter lovet. Det blir nice men nu börjar jag bli väldigt nervös... Provet är fyra timmar!! (varning för att jag kommer ha otroligt ont i huvudet efter!!)
Efter provet så kommer moder min att hämta mig. Vi ska nämligen iväg uppåt i landet för att åka ett 3mils lopp på skidor som heter Kristinaloppet. Det kommer bli mysigt!
Ha en underbar kväll allesammans, jag vet att ni älskar bloggen! <3
/Siri
Ps: Angående bilden... Jag och linn va lite väl långa för fönsterbrädorna i Danmark.. (HAHA)

Hejsan svejsan!

Nu har jag återvänt till min lilla halvö också kallad Onsala efter dagens träning i Friidrottens Hus. Imorgon är det nationella, eller ja, det vet redan alla men nu vet ni det extra mycket. :) Jag har en plan till provet imorgon. Jag ska skriva om något kul, typ löpning (gud vilken bra ide!). Om det bara går ihop med uppgiften då vill säga. Jag försökte med det sist jag skulle en uppsats om religon... vi får väl se hur lyckat det blev när jag får tillbaka den men kul var det i alla fall. :)
Jag släger in denna bilden från Spanien i helgen också!
Ha det!
Linn


Grattis Mathilda Rydin!!

Nu är det så att det är en i löpargrupen vars namn är heter Mathilda Rydin. Eftersom att hon fyller år idag så äger vi här på redaktionen grattis till henne!
GRATTIS! :D
/Redaktionen


Back on Earth!

Nu är jag hemma och har landat efter resan i helgen. Skolan kallade och det var väl tur det för det är inte klokt hur mycket plugg vi har denna veckan, slutprov i matte, engelska prov och träning & tävlingslära. Nedan kommer lite bilder från helgen!
Ha det grymme!
Siri
(hahaha) kunde inte låta bli!! Ser jag inte ut som en ailien?!
(skit dålig kvalite på bilderna men jag orkade helt enkelt inte släpa med mig systemkameran!)

Terräng EM

Hejsan allihopa!


När vi skriver detta meddelande så sitter vi på ett tåg påväg ifrån Castellon där vi sprungit terräng EM för klubblag. Tävlingen gick helt okej, dvs att laget kom femma av tolv lag och vi nu är nordens bästa lag.

 

Loppet var 4km och gick i en mycket flack terräng dock så var banan väldigt teknisk, dvs att det var mycket skarpa svängar. Banan var mycket rolig att springa eftersom att det var många åskådare runt hela banan, mycket musik samt fotografer också. Detta var vårt första internationella mästerskap.

Laget som var med och tävlade var Linn (som kom 9:a), Johanna (som kom 26:a), Malin (30:e), Matilda (33:a) och Siri. Det var totalt sextioen personer med och deltog. Vi är väldigt nöjda.

En som gjorde en mycket bra prestation var Matilda som gjorde sitt livs bästa terränglopp någonsin.

Sedan har vi även märk en del saker här under helgen och en av de saker är att Malin verkligen älskar kaffe. Dock inte spanskt kaffe, det tycker hon är ”äckligt”.

Vi vet inte varför vi startade denna bloggen, men antagligen för att vi tyckte det var kul och det kommer det definitivt att bli. Vi kommer framförallt att försöka lägga in mycket bilder eftersom att det är det roligaste med en blogg.
Vi kommer lägga upp bilder snart...

 

/Bloggmaffian dvs Siri, Matilda och Linn




 


Välkommen till min nya blogg!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus