NU!

Det har varit en tuff dag och jag hoppas att den kommer avslutas bättre än den började. Nu sticker jag iväg för att ha picknik med Liv, det vankas en solig kväll, kram!
/Siri

Fin dag!

Schoop! Tjaba tjena!
Det har varit en så bra dag idag. Jag har sovit mycket, lagat mat och varit med en underbar vän. Jag och Tova gjorde en supergod lunch tillsammans, tog oss en cykeltur ner till vattnet och stekte lite, bakade kakor med Eveliina som kom förbi och hälsade på en snabbis när vi bakade goda havrekakor, sedan far vi ut på en lugn, och skön promenad.

Så fort solen är framme svettades jag typ ihjäl men så fort den va borta så frös man ju så att man skakade istället, hårt liv va? Att behöva ta på och av kavajen så hela tiden...!

Nu har jag precis ätit en god middag, så jag ska kolla klar på ett avsnitt av DH oh sedan blir det sängen för min del. Ska upp lite tidigare imorgon och jobba, jag vill inte vara hemma när städarna kommer.... (haha! De är så läskiga..)

Ha det grymme!
Siri

illa illa..

Hej igen första gången på länge.
Har inte haft orken och tiden till att blogga de senaste dagarna!
Men nu blir det allt ett, fast inte super glad för är typ påväg att bli sjuk och de vill jag verkligen inte ska springa ett viktigt och jobbigt intervall pass i morgon kan ju inte vara med om jag är sjuk såklart...
Men idag blev det att sova ut sen ner med Malin, Julia och Mathilda till triumf för att äta glass i det soliga vädret och ja vi satt där en stund de var mysigt som alltid :)
Sen snackade vi bara lite hemma hos Mathilda.

Kommer en söt bild sen om jag kan få upp den ;)

//Matilda

Confused!

Asså seriöst! Ena dagen är jag frisk, andra så sjuk att man behöver spendera en vecka på sjukhus och nu, veckan efter mår jag prima igen... Det är som att det inte har hänt något..? Jag tackar inte nej till att må bra igen men tänk att det bara händer så snabbt!

När jag säger att jag mår bra så menar jag att jag har lust att göra saker igen och kan gå riktigt och dessutom så har jag jobbat i ett fåtal timmar idag och igår. Dessutom så cyklade jag idag. Jag är glad!

Snart så kommer pappa och hämtar mig, vi ska till Anjas lägenhet och äta varma mackor, mums! Under tiden jag väntar så passar jag på att sola benen genom balkongdörren, smidigt och lätt! (Ibland är jag riktigt lat, kolla bilden nedan...)

In till stan..

Snart blir det stan för lite shopping inför Spanienresan. Det ska inhandlas en bikini och en solhatt.
Ha en bra dag!
Siri
Bild från 2011 då jag, Anja och pappa var och fotade vid röda sten.

Taking it easy!

Woop woop! Dagen har varit späckad med, desperate houswives, godis, lite mat, tråkiga sms, men sist och absolut inte minst, Tova. Vi gick ut och sköt lite luftgevär (hehe, det får vi träna mer på...), gick en lite promenix, åt en liten brownies, plus kollade två avsnitt på desperate.

Nu har jag ätit middag och jag förbereder mig med detta inlägget på att se ÄNNU ett spännande avsnitt av desperate houswives. Spännande liv va? Det är inte mer spännande just idag så jag får nog ta mig en längre promenad och en liten pratstund med en vän imorgon för att göra det lite mer spännande.

(btw, jag tror jag går ut och skjuter lite innan jag sätter på datorn för serier, jag har blivit haj på luftgevär nu vet ni!)

/Siri

Glad Midsommar!

Hej, idag är det midsommar. Tänk att det går så fort. Jag kommer ihåg i vintras då jag längtade gallfeber tills det skulle bli ljusare om morgornarna och eftermiddagarna, kunna se skorna på väg till skolan liksom. Nu är den ljusaste tiden plötsligt här och det är dags för den att så sakta vandra sin väg tillbaka. Nej, nej, nej, stanna liiite till...

Än så länge är vädret bra och jag hoppas det blir lite god mat i magen innan dagen är slut, vi får se vad som läggs på grillen...
 
Jag måste bara säga att Linn har gjort ett STORDÅD med sin låt och vi har fått tittar- rekord. Lyssnar på den nu, denär ju superfin.
 
Hoppas att Ni, alla, har en myig och fin midsommardag!
Kram, Siri

Målen kommer och går, historian består!

Ända sedan Sävedalsspelen, då jag sprang 3000m och bröt loppet har jag kännt mig som en looser. Jag har haft ett dåligt självförtroende men ändå peppat mig själv hela tiden för att jag innerst inne vet att "snart kommer det, dagen då det går bra igen". Kämpat på på träningarna, och tagit ut mig på loppet förra veckan, som jag trodde bara skulle vara en tävling i mängden, men som visade sig vara den sista på ett bra tag. (Missförstå mig inte, jag vet att jag har hela livet framför mig och jag tänker absolut inte ge upp, helsike heller.) Men så uppstår något som inte håller sig till planen. Det behöver absolut inte vara en operation, som det jag varit med om, det kan vara att man blir skadad, förkyld eller att man bråkar med en vän. Händelsen gör att man kommer ur den sköna gosiga planeringen (hehe, ja, jag är en perfektionist!!!), och helt pötsligt så blir det planändring.
 
Min planändring har gjort mig riktigt ledsen, att inte kunna träna hårt, förlora min plan att träna på som en tok nere i Spanien när vi ska på semester och tillochmed förlora mitt mål ur sikte, bara stryka det med röd tush- penna på mål- listan i huvudet. Det gör ont att inte kunna uppleva något som jag lagt ner så mycket tid på (inte tillräckligt ännu dock), inte kunna uppleva det delmålet jag hade, det är fördjävligt.
 
Jag vet att det är såå många tjejer och killar som kämpar jättemycket med sina sporter, lägger ner flera, flera timmar i veckan som uppnår alla sina delmål (målen ska förhoppningsvis aldrig ta slut), men även de som inte uppnår alla sina delmå. Dessa människorna är fantastiska och jag vet att jag också kommer uppnå mål, varesig det är mål inom friidrotten, skolan eller hemma, ja, vi uppfyller ju faktiskt små mål varje dag.
 
Det jag vill säga är att, det kommer fler chanser! Jag kommer ta detta, deppa, göra om, smida nya planer, och sätta upp nya mål, det är så det funkar. Några av de nya målen kommer jag att klara, några inte, men vad fasen, det viktigaste är ju att man mår bra, att man trivs med det man gör.
 
Jag har lärt mig en sak det senaste och det är att man inte ska ödsla sin dyrbara levnadstid på saker och personer som inte förtjänar den, att lägga den på personer och saker som man trivs med och tycker om, annars är det nog dags att tänka om.
 
Jag tänker ta tjuren vid hornen, ta det lite lungt, låta såren läka (haha, både i magen och i hjärtat...), kämpa på och vara mig själv, göra det jag tycker om.
 
Hoppas att det Ni precis har läst är lite tankvärt.
Kram, Siri
 
Tack, Linn, Matilda, Liv, Tova och Eveliina! Ni är grymma vänner tjejer men det finns fler grymmisar, ni vet vilka ni är. Ovan ser ni vad jag fick av Linn och Matilda på sjukhuset, gullisarna. 

Vad vill du mig

Huvudvärken är på topp!! tyvärr.. mina ögon svider som f*n också! jaja livet går vidare.
Tränade idag typ mitt på dagen var ju sjukt varmt att springa så de fick blev att springa i topp lika skönt med sommar känslan:) var inte så jätte nöjd efter men är ju inte i tipp topp än men de blir de snart.
Jo i morgon blir de midsommar firande med några kompisar hoppas de blir kul eller ja de kommer de ju att bli.
Får bädda in mig skönt i sängen inatt har inte sovit så bra de senaste de tyckte ni allt var bra att veta va? haha nej skoja har inte roligare liv än så;) eller jo de har jag hihi.
nej nu får de bli tv vad än nu som visas.

Tjingeling, Matilda

Gå in och kolla, fina grejer!

Det har uppståt ett problem med en video som Linn lagt upp, tills dess att videon kommeer upp här så kan ni gå in på DENNA LÄNKEN HÄR för att komma till videon.
Videon är super fin och jag lovar att det Linn gör är så otroligt rörande, jag fälde en tår... <3
 
Hoppas verkligen att ni tar er 5minuter för att kolla på denna videon, det är värt det. Stanna upp och lyssna för en sekund.
 
KRAM
Siri

Fördriver tiden..

Hejsan!
Jag är nog lite deppig just nu, tyvärr. Att sitta hemma när det är 20+ och sol ute gör att man får lite panik, hate it!
Jaja, jag har i varje fall ätit frukost i solen, läst en tidning i solen, kolla på Top Model, tittar på Project runaway, äter kakor, och drar mig nog snart upp till soffan högst upp i huset för att kolla på Desperate.
Jag ska försöka blogga om roliga saker, men ni får vara beredda på att dem inte kommer handla om träning, tyvärr...
Snart kommer ett tanke- inlägg, stay tuned!!
/Siri

Kusinbesök!

Goddag!
 
Igår efter Lag-SM kidnappade jag min kusin, Martina. Så hon har sovit här inatt och i eftermiddag, eller imorgon vi får se, ska vi åka upp till vårat sommarstället, det kanske jag har skrivt om förut förresten, Eriksberg heter det. Och nej inte det Eriksberg, ett annat.
 
Jag kände mig jättekonstig när jag vakande så först trodde jag att jag var sjuk och då fick jag lite panik men sen insåg jag bara att.... jag har inte insett något än men sjuk är jag i alla fall inte!
 
Det är grymmebra väder idag, typ. Bada hinner vi inte för det är träning på Valhammra sen. Vi får ta bussen dit och det tar ju ett lite tag, suck. Jag har typ börjat få fobi för pendeltåget, det är inte så bra för jag åker det i princip varje dag.
 
Vet ni?? Jag har spelat in pianot nu! På riktigt nu, asså. Jag lovar, jag lägger in det med en gång!
 
/Linn

Fina bilder eller inte

Hejsan hemma nu från Slottskogen!
Hade lite najs tid där med kompisarna ;)
Orkar inte skriva så mycket nu får fortsätta att vara social på samtalet istället.
Några bilder som vi tog i dag bara
 
//Matilda

Träning och Glass

Just nu sitter vi jag och Linn hemma hos mig men ska snart åka iväg till Slottskogsvallen för att kolla på Lag-SM.
Linn har kört två pass så hon är helt slut. Haha jag där emot har vilat idag var ju rätt skönt men kollade lite på träningen och åt glass:)
Skönt väder idag för idag passade det med kortbyxor bättre än vad det gjorde i måndags. Idag är vi bättre förberedda än sist och har packa ner lite extra kläder ifall det blir kall. Eller, jag (Linn nu då) har faktiskt med mig hur mycket grejer som helst. Det ser ut som jag ska flytta när jag går runt med allt. Allt jag packade ner i morse måsta ha tagit större plats än vanligt....
 
Nää, nu måste vi dra oss vidare mot nya äventyr!
Hörs ikväll, eller kanske imorgon!
 
Linns packning för en dag!! Hon skulle bara duscha vet ej vart alla saker kommer ifrån...
 
/Linn och Matilda
 

I´ll enjoy my life

Hejsan, Siri här!
Jag har, som ni läst i inlägget nedan, varit borta ett tag, eller rättare sagt i en och en halv veckan. Jag har varit sjuk och legat på sjukhus. Sjukan tilltog efter skolavslutningen den 13 Juni. 

Jag har tagit bort min blindtarm som var inflamerad, och vanligtvis så brukar man kunna åka hem dagen efter operationen, men det fick inte jag. Under operationen så upptäckte läkarna att blindtarmen hade spräckts, vilket gjorde att det samlades lite vätska och var i magen. För att kunna få bort detta varet så satte de en slang som gick från magen ut till en påse, detta fungerade bra och jag blev lite bättre. Det var mycket svårt att gå på toaletten samt att gå, ni skulle sett mig, jag som alltid är uppe och hoppar, gick som en kärring, fast på tå...
När de dragit ut slangen var det dags att åka hem tydligen, läkarna verkade inte förstå att jag hade jätte ont, knappt kunde gå, blev yr och i allmänhet mådde helt otroligt pissigt. De sa att det va normalt att ha ont efter en operation, åk hem. Jag visste inte bättre, litade ju på läkarna, så vi åkte hem.
 
Jag sov hemma endast en natt, och då han jag må både dåligt, ganska bra och sedan jätte dålig igen och då bestämde sig mamma. "Vi åker upp igen."
 
Smärtorna som kom va enorma, och de va tillochmed fler och starkare än innan operationen, jag fattade ingenting. Med morfinprutor i benen, drop i armen plus den otroliga smärtan från magen så kände jag mig halvt medvetslös, men tro mig, jag levde allt!
 
Efter en skiktrönten så trodde läkarna först att det var en var-ansamling som hade bildats i magen, men det vet de fortfarande inte riktigt. De trodde också att det kunde vara vatten. Med antibiotika i blodet tre dygn extra så kände jag mig bättre, jag kunde räta upp mig mer när jag gick och gå bättre med fötterna, benen bar mig. Eftersom att det blev en såpass stor förändring, snabbt, så struntade vi i att ta en ny skiktröntgen och jag ska istället göra det om cirka fyra veckor, just pågrund av att se om det går åt rätt håll osv.
 
I måndags kom Linn och Matilda och hälsade på mig på sjukhuset, det var så otroligt gullliga. De hade köpt med sig en blomma och en lite söt nallebjörn. Och tjejer, ni ska bara veta hur stor skillnade ni gjorde. Ni gav mig lite glädje på sjukhuset. Ni är för söta, tack!
Nu är jag äntligen hemma, har duschat, rät ut hårtet (som såg ut som ett fågelbo), ätit, kollat på tv, suttit lite i solen och kollat lite bloggar. Min sommarlovs start blev långt ifrån vad jag hade planerat med träningar och tävlingar. Det blev en ändring i schemat och jag kan inte göra något åt saken. Nu väntas en lugn sommar, med inte så mycket hård träning (till en början...Haha!), en resa till Spanien i två veckor och förhoppningsvis massor av sol samt bad. Jag har aldrig tidigare uppskattat det jag har så mycket som nu, jag är nere på jorden, och jag tänker ta för mig av det som finns.
Tack för att du läste om mitt äventyr! 
Kram, Siri.
 
 

Siri

Tjenare! Matilda och Linn här! Vi bestämde oss för att skriva inlägget nu istället! 

Ni kanske har märkt att Siri inte varit så aktiv på bloggen det senaste. Anledningen till det får Siri berätta själv om och när hon vill det. Men vi kan ju säga att Siri inte mått så bra det senaste.  Vi var i alla fall och hälsade på henne igår. Det var väldigt skönt efter som att vi varit oroliga för dig, Siri. <3
Vi hoppas att du ska bli bättre snart så att vi kan se dig på benen och sprida glädje och energi till alla omkring dig som du brukar!  Det är väldigt jobbigt att se dig ledsen över att hela säsongen är förstörd, som du själv uttryckte det. Men vi vet att du kommer komma tillbaka, kanske starkare än någonsin för du är en riktigt kämpe. Det märktes till och med igår. <3 




Efter besöket hos Siri begav vi oss till Nordstan där det blev ganska många stopp, alla innehöll något som gick att äta så vi var ganska mätta när vi gick därifrån. När vi kom hem till var och en stack vi båda ut och sprang på kvällen. 

Linn tyckte att det var varmt så hon övertalade Matilda om att ta på sig shorts kanske vid 16 tiden. Det gick vi sedan runt i och när det började regna kom det för sjuttan folk i vinterjackor överallt och plötsligt var vi de enda i sommarkläder. Och det blev faktiskt ganska kallt. Folk kollade liite konstigt. Men det gick bra ändå!!!

Ha det bra! Puss och Kram Linn och Matilda


Hejsan

Är lite trött nu kommit hem från träning får inte så länge sedan. Körde ett intervall pass gick skit för mig... Men de är bara att träna upp sig :D Ska skirva ett inlägg med Linn om dagen igår skulle tagit det idag men jag är för trött jag lovar tror jag att de blir i morgon :) Min hjärna är tom just nu vissa skulle ju säga som vanligt men nej ;) så de blir ett tråkigt inlägg men de kanaske de brukar vara med hehe, Jag ska försöka att hitta på något kul nu när de är lov för jag har mest softat hela tiden! och inge bild blev de inte heller men jobbar på de håll ut ;) Hejsvejs //Matilda

Utmaning: Pringles


I Norge

I norge.  Nej, vi skoja vi är verkligen inte i Norge för det skulle vara skitdyrt att blogga därifrån!  Men vi skrev detta i Norge ;) Jag Matilda Andersson sprang 800m fast de gjorde ju Linsen också men vi springer på lite olika nivåer (hehe men blev ändå samma hit var 17st som sprang i vår klass) nu efter min lilla skada men ändå rätt så nöjd har inte tränat på så bra!  Andra jag, Linn, är inte så nöjd. Fast det är okej. Jag har inte slagit sönder något. (det har jag aldrig gjort men det låter ju lite coolt att säga så!) Nöjd är jag inte fast jag är inte jättemissnöjd heller. Eller jo, det är jag med denna tävlingen men det kommer gå bättre på andra tävlingar! Det har jag bestämt! Vi är ganska dåliga för vi inte tagit en enda bra bild... Vi är ju vana vid att Siri gör det för hon är ju så himla bra på det! Som vi lovade har vi spelat in en utmaning... Spännande va? Ni får se det senare ikväll! Lova att ni går in och kollar för för en gångs skull var jag (Linn) faktiskt bra! Så ni måste det! 

Norge nästa hållplats!

Vi (linn och matilda) sitter på en buss påväg till Norge. Vi är snart i Norge så vi får vara snabba med inlägget nu! Men är vi är taggad för de är ganska kul att tävla i Norge även fast man blir ner slagen typ när man springer Asså jag lovar de är rena boxnings matchen ute på löparbanorna där! Vi springer inte förrän imorgon. 20.15, sent va? Och vet ni? Pianot gick jättebra och det är filmat så jag lovar att ni ska få se det! Fixar de när jag kommer hem! (Linn) Förhoppningsvis så spelar vi in en utmaning eller två i helgen så får ni se det på söndagskväll när vi återvänder till Sverige. Kul va? Bloggen kanske får lida lite av att vi är borta i helgen. Den har i och för sig fått lida ganska mycket det senaste med skolavslutningar och allt. Förhoppningsvis ska vi bättra oss nu! Ha de bra lingonpaj. /Linn och Matilda

Gymnasiet nästa!!!

Jag har gått ut 9:an :DDDD Nej men är väldigt glad för de och att jag har sommarlov nu! Festen var ganska så kul igår kväll kommer att sakna klassen sjukt mycket men man får ju hoppas att man kommer i en bra klass på gymnasiet. Sov till halv ett idag var jätte skönt sen har jag bara degeat förutom att jag tog ett intervall pass första gången på länge så blir de tävling i Norge på lördag. //Matilda

Kvilles Vårtävling

Just nu befinner jag mig på en sen buss mot Kungsbacka. Därifrån ska jag sedan bege mig vidare mot Lerum springa mitt andra 800m lopp i år. Idag har vi städat hela skolan. Jag hade som vanligt taktiken att städa mina egna grejor jätte långsamt så jag att jag inte "hann" städa klassrummen och så. Egentligen väldigt elakt av mig när jag tänker på det! Imorgon har vi Onsala-bor också skolavslutning, lite efter alla andra men vad gör det? Just nu är jag glad ju senare det är faktiskt för det känns väldigt konstigt att bara lämna hela Presse bakom sig.... Men vad händer nu? Bussen kör åt fel håll!!!! Hjälp! Nu kommer jag missa tåget! Aja, jag lär hinna fram innan start i allafall! Vet ni jag drömde att jag sprang ett lopp och glömde ta på mina spikskor inatt. Konstig va? Imorgon har jag i alla fall gett mig in på att spela piano på avslutningen... Jag kommer inte dö, och jag var fakistkt mer nervös när jag var 8 år och sprang lilla Göteborgsvarvet. Jag vet att jag har lovat er, kanske Siri framför allt ;), en film när jag spelar så jag ska se om jag kan fixa det imorgon. Nu måste jag knuffa undan alla på bussen så jag kommer av först och hinner med tåget. Vu hörs!

looov i morgon

Så nu är man hemma ja eller igår men var alldeles för trött igår.
Men idag är jag lite piggare har tränat osv men är super taggad för i morgon slutar jag skolan!!! känns inte som de de har gått lite för snabbt på slutet men ser fram emot att börja på gymnasiet efter sommaren.
Så jag antar att man måste ta en bra skönhetssömn nu då haha nej snart ;)
Men nu ska mitt bloggande flyta på som vanlgt igen. Men hade riktigt kul i helgen med klassen kommer faktiskt att sakna den är faktiskt riktigt skön.
//Matilda


klass 9a kommer sakna

En gosig liten runda!

Åh, vilken härlig dag! Sista dagen i skolan, relativt varmtväder trots lite regn, träning och snart iväg till Liseberg för att kolla på fotboll. Egentligen är jag lite skeptisk till fotboll men ibland får man försöka lära sig helt enkelt.
Den sista dagen i skolan var mycket kort och jag gick endast på en lektion samt rensade mitt skåp, det var med en härlig känsla i magen som jag kastade ner hela tyskablocket i soptunnan, äntligen, aldrig mer tyska!
Stack hem och kollade på lite DH, sedan blev det en liten runda ute inklusive flytlopp och löpskolning. Jag känner mig fräsch i benen faktiskt, väldigt häligt.
Nu sitter jag här och har precis druckit upp min rosa smoothie med det rosa sugröret. Det enda som saknas är sminket som ska på, sedan drar jag iväg till stan och Liseberg. Heja Sverige!
Pussar och kramar till alla fina bloggläsare, ni är grymma!
~Siri


Vila!

Tjenare, tjenare!
I morses var jag med pappa och hans familj på en utställning med deras hund. Det roliga med denna dagen är att man inte behöver beskriva den med så måga ord, den va lerig. Utställning höll på en leråker (typ), med endast lite gräs, och inte hjälpte det att det kom en traktor och skvätte och gjorde sjöar i leran heller. Men traktorna va ju ädå snäll, den användes till att dra upp bilar som hade fastnat i leran.
Förutom leran så tycker jag att det va en trevlig förmiddag och jag kunde spendera massa kvalitetstid med min lilla syster. En till rolig grej va ju att Maries hund som de var med på utställningen vann sin klass och blev "excellent", grattis.
Idag har jag vila och det var därför jag tog tillfället i akt för att göra något annat och umgås med pappa. Nu blir det vila, är lite trött efter allt och sedan blir det bio ikväll!
~Siri

Slappdag!!

Så otroligt härligt!! Jag har förutom att tränat och varit på ICA (30min) BARA legat i soffan HELA dagen. Jag har kollat på despirate housewives och på Marley & Me. Till den sistnämda lipade jag så att jag blev röd i fejan också, men det var det värt, den är ju så otroligt fin och gullig!
Nu ropar de på mig att det är mat, kram!
~Siri

Lär mig gilla smärtan...


Vilken träning! Är helt slut och jag måste belöna mig själv lite genom att tänka lite extra på att jag faktiskt sprang hyffsat idag, inte bra eller ens jättebra men hyffsat. Försökte hålla ihop kroppen och springa med en god teknik, och visst, de första intervallerna gick bra, och de första metrarna på resten också, men sedan blev jag lite trött vilket gjorde att jag föll tillbaka i mitt lilla inpräntade, svaga, tunga, ryckiga löpsteg. Men jag ser ljuset mot en bättre löptekniksframtid och det är det viktigaste, att jag känner att jag är på gång.
Jag har blivit lite rädd de senaste året som gått, rädd för den där otroliga smärtan som gör så dunder ont att man bara vill dö, den smärtan som man måste lära sig att uthärda och faktiskt till och med lära sig att tycka om. Jag känner att den rädslan SKA bort och att den absolut inte ska hindra, för jag jobbar faktiskt med mig själv, varje pass, att försöka göra mig så trött som det bara går, gör jag inte det så vet jag att jag inte kommer känna mig nöjd över mig själv. Så den senaste veckan har mitt mål på träningarna varit att bli så jäkla dunder trött som det bara går, bara på grund av att jag själv vet att jag kommer kunna mosa de otroligt dåliga, fula tankarna i mitt huvud och på så sätt kunna köra rakt över dem, alltså vinna över min egen rädsla att känna smärtan. Att fysikst vara förberedd på någonting är stort men att vara både fysiskt och mentalt förberedd är något mycket större, dit vill jag.

Ha en fortsatt bra lördag, nu ska jag cykla till ICA och köpa lite mat till middage ikväll.
~Siri

Skatås några timmar senare

Det var tydligen fint väder i Skatås igår på förmiddagen när Siri var där. När jag var där, igår kväll, var det inte lika fint väder. (Upprepning på fint väder, jag vet, men jag kommer inte på något annat så nu slrev jag det två gånger). Det regnade ganska mycket faktiskt men det var kul att springa i det för det var ändå varmt i luften. Intervallerna gick nog ganska bra ändå, jag trodde mina ben skulle vara helt döda efter cykelpasset dagen innan men det var dom inte.
Jag måste bara demonstrera hur mycket det regnade och hur lerigt det blev på marken, så här såg min och Mathildas T-shirtar ut efter passet.....
Det blir aldrig bra när jag ska lägga upp bilder... alltid är det någor fel. Det är därför jag brukar strunta i det men då blir det ju så tråkigt! Här är dom i alla fall även om man inte ens ser hur smutiga dom egentligen var.
Just det, paintballen gick bra! Eller nej bra gick det inte för jag var typ sämst av alla. Det var i alla fall  jättekul, fast jag jag så himla nervös innan.

God natt, här kommer några ord att tänka på...

"Om världen är upp-och-ner, gör då ditt bästa för att vända den rätt!"
Med de orden går jag och lägger mig, jag hade en kort kväll och spenderade den bara 1.5 timme bort, men det räckte. Nu ska jag sova länge, sedan blir det intervallpass 10:30 imon, god natt.
~Siri

Liten photoshot efter träningen!

Här kommer lite bilder från min och Tovas mysiga träning, kan man start dagen på ett mysigre sätt? Tror inte det..
Ha en bra regn- kväll, nu ska jag snart äta och sedan blir det en lite fest.
~Siri

fredag, lördag, söndag

så nu kör vi iväg ett inlägg för ska snart åka!
gick upp kl 6 i morse för att ta en löpar runda innan skolan var faktiskt riktig skönt kändes bra med hade inte ont alls älskar den känslan:)
får se hur det blir med träningen under veckan om vi inte varit uppe allt för sent kan man säkert träna lite på mogonen innan alla vaknat;) men ja som sagt får vi ju se vadsom väntar i helgen man vet inte med min klass ska vara på min jakt.
kanske inte kommer kunna skriva under helgen då men försöker ;)
ska även se till att fixa lite bilder för den delen med bilder brukar jag inte ha så många bra. måste gå iväg och kolla så jag har fått med mig allt så man inte står byx lös eller något där
ha de bra som jag ska ha ;)

//Matilda

080612

Idag är jag ledig, riktigt, grymt, mega skönt, verkligen!
Skulle ta en sovmorgon, men det gick ju som det gick, det vill säga att jag sov till åtta och inte kunde somna om. Härligt, men lika glad är jag för det!
Igår körde jag 200metare, det va skit kul och det gick mycket bättre än förra veckan, hade bättre snitt- tider på alla intervaller, och dessutom så har jag fått en go nypande smärta i musklerna av träningsverk idag, hihi!
Klockan elva ska jag möta upp Tova vid SAIK- stugan, vi ska cyklar tillsammans. För mig blir det bara 35- 40 minuter och sedan effektiv styrka. Det ska bli kul!
Resten av dagen har jag inga planer för men jag är bjuden på en fest ikväll, vet dock inte om jag ska gå, får se.
Jag kan skriva senare om hur passet gick och jag tar med kameran så kanske jag kan visa lite styrke övningar här på bloggen sedan..?
Ni får ha en fortsatt go och härlig dag!
~Siri
En gammal bild från i höstas när jag och Sigge skulle fota bland löven!

Hej igen!

Sorry för sämst uppdatering från min sida!
Idag blev det cykelintervaller och jag är så trött nu, jag orkar knappt gå upp för trappan! Jag har gjort klart min sista normala skoldag i grundskolan och jag slutade på topp med att skrika att jag skulle ta en lyra i brännboll, kunffa bort alla i närheten och missa bollen.
Imorgon är det paintball så står på schemat, vilda disskussioer om vad som är rätt kädsel har under dagen ägt rum. Rätt kläsel för det inte ska göra jätteont... Jag är rädd.
Sen imorgon kväll bli intervaller i Skatås. :D
Nu ska jag sova! Imorgon tror jag att jag ska utnyttja sovmorgonen till att göra lite övningar. Jag är nog för trött för att göra dom efter intervallerna... Ja, så får det bli!
Vi hörs!

dagen precis som baken

halloj kommit hem nu äntiligen efter att ha haft bild hela dagen i skolan och sen hem då emellan men sedan en kör kurs ja 4timmar där men de gick ju ändå helt okej förutom att jag typ vara nära att somna mitt under allt men lyckades att hålla mig vaken ;)
Nu blir det att kolla på friidrott och sova för en trött tjej.
fast måste packa också blir skolresa imorgon till en camping typ fredag till söndag så man vet ju inte riktigt vad som kommer att hända vi har en rätt så galen klass fråga bara linn;)

/Matilda


Världens bästa blogg!

Eller hur? ;)

NU!

Nu blir det desperat
housewives reste av kvällen! Känner mig belönt att ta det lungt nu, ha en bra kväll!
~Siri

Utmaning- Vatten!

/Siri


#_#

Ja alla vet ju att de var nationaldag idag som betyder ledig het de var skönr kan jag ju säga!!
fast har mest tagit det lungt eller a tränade på morgonen, sen så åkte jag och Mathilda (Tacos) till stan på jakt efter skor tacos hittade inga men jag hade turen att hitta ett par till min klänning! :D för nu är det inte långt kvar innan man slutar nian jadå:) bara 6 dagar!!!
hoppas linn skirver sen hon är bäst <3 enligt mig -.-
ha de bra :D
//Matilda

Nationaldagen!

God morgon! Idag finns det flera saker att vara glad över. För att det är nationaldag, för att jag ska träna, för att jag ska på picknickfestivalen, för att det är lite sol och tillslut för att min andra kusin fyller år idag. Grattis på 15års dagen Agnes!
Nu har jagkäkat frulle och upptäckt att termometern står på 15 grader, det betyder shorts! Så nu ska jag låte maten smälta lite och sedan drar jag på mig träningskläderna och ut i blåsten/ solen/ värmen (ironi).
Ha en grym nationaldag!
~Siri

Mitt namn är Matilda Teresia Andersson

HEEJ!!!
vet att jag inte har bloggat på ja ett tag.. men har en väldigt bra förklaring till de
Hela veckan som har passerat vet jag faktiskt inte vad som hände med mig för mitt schema blev helt plötsligt fullbokat inte haft någon min för mig själv typ ;)
men idag har de varit lite lugnare fast vi "vandrade" i skolan i typ två timmar var inte så jätte jobbigt men bena är lite lagom trötta nu! har en cp data nu för har lämnat i skol datan så jag får ha min väldigt gamla data och den ja är lite som den vill...
var med en kompis efter men när jag kom hem så var sängen min bästa vän dör typ helt slut ska nog vila líte mer de är skönt ha de bra och nu ska jag vara upptaterade :D

Haha letade igenom alla gamla bilder haha ja jag bjuder på några!
de finns ingen bild som inte är minder än två år
¨
haha de var allt en rolig kväll:) linn och siri



Äntligen!

Hej, min dag har varit nervös, huvudvärkande, glad och rolig!
1) Nervös eftersom att jag gjorde mitt absolut sista prov för terminen idag!
2) Huvudvärkande för att man sitter på provet och plågar sig själv med att försöka komma ihåg saker som man inte har puggat på.
3) Glad eftersom att jag insåg när jag stod vid skåpet att jag inte behövde ta med en enda tung bok, häligt!
4) Och slutligen rolig eftersom att jag har roliga kompisar som får mig att skratta, ni är grymma även fast att ni är knäppa.
Tränade på skolan idag när vi hade håltimma, det blev 45 minuter cykel. Det va skönt att inte behöva stressa.
Om en stund åker jag med mamma, Anja och Jens till min kusin som fyller hela 20år idag, oj va tiden går fort! Men det ska bli roligt att träffa släkten.
Jag tror att jag skulle kunna uppdatera ikväll också, men det beror ju på om jag har något att skriva. Imorgon är det ju nationaldagen och det händer en del roliga saker som jag vill dela med mig av.
~Siri

Några bilder från i Söndags.

De som kollat resultatet vet säkert, men för att vi ska få detta ur världen så säger jag att fick ett resultat som heter DNF i söndags. Ingen skada eller något, andra saker, men det skitloppet ska jag inte lägga fler tankar på nu. För att trösta mig själv så gjorde jag ett riktigt tungt, jobbigt, skitpass igår! Det var så härligt att känna mjölksyran spruta ur benen och att andas så mycket att man nästa får ont i halsen. Det kallas mosse.
Nedan kommer lite bilder från loppet!
~Siri

Här vart det dunder bra uppdatering, inte!

Skriver mer imorgon, men ville bara säga att jag i allafall inte är död. Vart de andra finns har jag ingen anning om... Håll utkik imorgon, då blir det mycket utdatering och dessutom så gör jag första gymnasietårets sista prov. Det ska bli underbart!
Men som sagt, stay tuned kompisar!
/Siri

En glimt från gårdagen, i bilder!

Matilda stod i kiosken och hjälpte till, och flummig som vanligt också! Söt!
Linn kanske inte va nöjd med gårdagen, men det såg iallafall fint ut när hon sprang! <3
Denna tjejen kommer bli något stort...
Tjejgänget, ni är grymma allesammans!
Idag blir det min första start på säsongen, jag kan säga att det kryper lite i benen... Men nu ska jag fokusera, starten går 16:20, oh för att locka er in hit i kväll då så kan jag lova att det kommer upp bilder!
-Siri

Första dagen på Sävedalsspelen!

Hejsan, åkte i eftermiddags iväg till Valhamra IP för att titta på när några vänner sprang 800m, De gjorde bra ifrån sig, och deras fina steg gav mig en liten pepp till mina ben då jag springer min säsongsdebutlopp imorgon, det nalkas 3000m. Fotade även några idag, och självklart kommer det bilder, men inte nu, för jag ska sova nu, vill ladda förstår ni, men ni får ha en sen kväll utan mig sittandes vid datorn. Kram. -Siri

Sävedalsspelen

Säsongen är inledd och jag har gjort det sämsta loppet i år och för all framtid. Visst det blåste, men snälla ben, lite snabbare kan väl ta och springa? 7 s över pers, 2.17 blev tiden. Bättre än det hade jag faktiskt förväntat mig och jag trodde nog att jag skulle göra det också för jag tyckte att det kändes ganska bra innan. Men det var innan det, loppet kändes inte bra. Det var inte min dag idag, jag bara undrar lite när det var min dag sist egentligen. Jag ska ta och fundera ordentligt på vad det var för fel idag och sen ska jag komma igen imorgon! 3000 ska jag och Siri springa då! :)

För hon har tagit studenten!

Hehe, har haft fullspäckat det senaste så jag har inte äns tänkt en tanken åt bloggen!
Igår så var det fullt upp med Sigges student, och åå herre va kul det var. Dock fick jag sticka iväg för att träna men jag kom tillbaka senre och då var det fullt ös i huset med massa människor osv osv. Det finna mat över idag och det säger ju jag verkligen inte nej till. Gottit!
Nu har jag precis varit ute på ett lungt joggingpass, imorgon blir det vila och på söndag 3000m, säsongsdebut. Resten av denna slöa dag så ska jag vara hemma, ta det lungt och plugga, det behöver jag. Ska faktiskt passa på att gå och lägga mig i tid så att jag inte ärså trött imorgon.
Nedan finner ni lite fina bilder från gårdagen, Sigrids student!
-Siri








Vet inte om det blir mer uppdatering ikväll, men det lär ni i så fall upptäcka! KRAM!

Utmaning 4 försök två

Detta försöket gick lite bättre då :D haha och lika roliga såklart är vi ;) laddade upp i skolan då inte internet dampar haha smart som jag är kolla för att ha roligt haha nja skoja :P /Linn, Siri och Matilda


Skola

ja nu har jag laddat upp videon äntligen skulle gjort för ett tag sen hehe men nu är de ju gjort!
sitter i skolan har en håltimma.. så vi plugga :D haha ne inte kul men då behöver jag inte göra lika mycket hemma sen ju man får ju se de lilla posetiva!
/Matilda

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus