Tjobre

Heej
kom precis hem från en ganska så chill dag i skolan skulle slutat kl 3 men de två sista lektionerna var inställda så de var rätt så skönt!
måste dock plugga lite nu har en sista inlämning kvar senare så blir de som vanligt träning men ska dock cykla blir så sjukt varmt när man gör de inne men jaja skit it.
jag tänker inte skriva en lång roman nu om vad som händer utan jag måste fortsätta med livet som tyvärr innerbär att jag ska plugga.... skriver ikväll med ha de gött tills dess /Matilda:D

Det här inlägget saknar rubrik (eftersom att Linn inte kom på någon)

Förlåt mig också är ni snälla! :D

Jag är på jättegott humör för jag känner att jag börjar få lite koll på allt skolarbete! Vilken annan människa som helst skulle haft full panik, jag också i vanliga fall. Jämfört med hur mycket jag haft nollkoll på tidigare så har ju nästan planerat bra nu.

Konsterten gick bra också, kanske inte världsbäst för jag kan spela sååå mycket finare, tycker jag själv i alla fall (haha) men jag spelade i alla fall inga tydliga fel. ;)
Bussarna har bråkat med mig idag som vanligt men efter lite om och men kom jag i alla fall fram till Valhammra där dagens pass skulle äga rum. Banintervaller körde vi, som ni kanske fattar. Det är väl kanske inte så själlvklart i och för sig.... I allafall, det gick helt okej. Nej, men det gjorde det faktiskt inte. Jag hade tänkt på annat och virrat runt som en höna hela dagen, stressat mellan modevisning på skolan (jag döör) och moppeverkstad (haha dom som jobbade där tycket nog att jag var en aning blond) och då kunde jag liksom inte riktigt fokusera som jag kanske egentligen hade velat och dessutom behövt för att jag skulle göra ett kanonpass. Det gick bra ändå men jag ville göra mitt bästa pass någonsin! Lite besvinken på mig själv är jag. Men exakt idag är det två veckor kvar till skolan slutar och då ska den inte få förstöra mina banpass längre!
Cool bild på mig och Siri, fast det ser ut som att båda mina ben har gått ur led.

Taggning inför student imon!!!

//Siri & Sigge


sorry for party rocking

Förlåt att jag inte bloggat npgot har verklingen inte haft tiden för at göra de schemat har varit fullbokat hela tiden medde ena och de andra!
skulle även ladda upp video två av våran senaste utmaning men mitt internet har lite smått damp typ som mig!
så kan inte göra de än men kommer till helgen hoppas jag :)
Men ja fick typ plugga hela dagen i måndags måste plugga nu med nu det sista som är kvar! bara 13 dagar kvar tillssommarlov :D
men tävlade i går i jönköping på 400m de gick la sådär inte vad jag hade hoppats på men har ju inte tränat på såriktigt bra på grund av min dumma höft... men jaja jag har ju överlevt
jag får köra på med träningen nu så de kan gå bra i sommar :D
få se till att lägga ut detta inlägg innna mitt internet slutar igen...
jaja ha de bra ska lägga upp mer bilder osv
/Matilda


FASHION AGAINST AIDS.

New in my wardrobe.
/SIRI

Future...

Nu när alla 3:or tar studenten så blir jag så jäkla pepp på att jag också vill klara gymnasiet grymt bra, att ha en grymt, fin och helt fantastisk framtid framför mig. Det är många som har planer på vad de vill göra, andra inte. Den där lilla andelen som vet vad de vill göra och är driftiga nog att uppfylla det tycker jag är så himmlans bra förebilder, de ger mig enerigi och kraft att villja lyckas också. Dessutom så tycker jag att de inspirerar och ger mig funderingar på vad jag vill göra i framtiden. Och självklart så har jag stora fina planer inför framtiden, så som de flesta andra har, men skillnaden med mina framtisdplaner är att jag inte vill dela med mig med dem, ännu. Nästa år, om vi bloggar fortfarande, när jag ska sluta tvåan, så ska jag skriva om mina planer. Om mina planer går som de ska, vilket jag självklart förutsätter, så kommer jag att le mig lycklig ända in i graven, detta är något jag vill så mycket att jag spricker.

Efter mina planer direkt efter gymnasiet så har jag andra tankar, som självklart kan komma att ändras eftersom att det är så sjukt lång tid kvar, men då vill jag i alla fall driva mitt egna företag, vara en entreprenör. Och ska jag stressa så ska jag stressa på grund av att det är något roligt som ska uppfyllas, fasen heller att man ska stressa till något man själv inte tycker är värt att kämpa för, det är inte varken värt bördan eller sin hälsa. För har ni tänkt på det, att livet måste vara till för att man ska ha roligt, alltså inte stressa, vara deppig och sliten.
Självklart ska man sova, missa bussen (någon gång), vara glad, vara ledsen eller stressad, men tänk också på att det ska vara något som gör dig eller någon du tycker om nytta, det ska ha ett positivt syfte.
Så nu undrar säkert många varför vi går i skolan, och då ska jag tala om för er, vad fasen skulle vi vara utan den? Helt ensamma. Det är faktiskt från skolan vi får ideér, driftighet och kontakter till viss mån. Dessutom så har nog faktiskt en del de flesta kompisarna i skolan och utan vänner så är man ensam.
Tillbaka till framtiden, gymnastiet, galna tider, vuxenlivet, and so on. Jag är taggad på livet och har aldrig varit såhär innan. Och snälla, låt det inte gå för fort, jag vill hinna titta upp och njuta också!!
Just some thoughts.
/Siri

My new hair!

Har varit och klippt mig nu och jag är riktigt nöjd! Bytte även till en mittbena, och jag trivs som en firren i vattnet!
Två webcambilder på detta och sedan tror jag att jag sticker ut för att gå lite, sedan blir det plugg och studentmottagning!
/Siri

Det gick bra, god natt!

Det gick bra på banträningen och härligt att känna doften av tartan igen, love it!
Kan säga att det inte är helt lätt att plugga om man inte tycker det är ett roligt ämne. Fysik säger jag bara, punkt.
Nu ska jag gå och lägga mig, är så dunder trött att mina ögon slocknar vilken sekund som helst. Imorgon bitti ska den sista FIG träningen göras, det står moss- fotboll på schemat så det ska bli jäkla kul. Förövrigt så är jag ledg imon och tänker därför gå och klippa mig samt gå på en studentmottagning, kul! Tror även att jag drar på mig de höga skorna också, ska bli lite sämre väder tror jag sådå passar det bra som en glädjehöjare!
Sov gott alla fina!
/Siri
Det var några goa gubbar som stirrade på oss tjejer under hela våran tid på vår lilla udde, mystiskt... (tror faktiskt ni även kan se dem på fåran video med bilarna...)

Piano!

Linn Söderholm är så nervös nu! Jag ska spela pianokonsert om 45 min! Dte var typ 2 år sedan senast! Nej, men riktigt så nervös är jag inte men jag vill så himla att det ska gå bra!
Tidigare idag har jag klarat av 3 skolgrjer som jag hade oroat mig för så det är skönt. Fast det är ändå inte så bra för jag gjorde nog mitt sämsta NO prov någonsin. "Ehh, elekt.... elektrolys...elektrolyten har elektroner...." Typ så lät det när jag skulle förklara svaret på min fråga så det känns jättebra....
Jag har vila idag. Det kallas vila i alla fall, den här dagen är den mest fullspäckade i världshistorien typ, jag ska nog på student sen också.
Nej, nu måste jag skynda mig lite men om det går bra ikväll på konserten kanske ni får en film därifrån sen. Om det går dåligt hörs vi imorgon för då ska jag gråta resten av kvällen!
Hejdå!

Nästa stopp- Banträning!

Hejsan, vi är lite dåliga på att blogga på dagen, men då känner jag att jag faktiskt vill konsentrera mig på skolan så att den inte blir lidande liksom. Skolan är mycket viktig och det är även viktigt att jag inte sackar efter nu i slutet utan håller i ända till slutet.
Idag blir det min näst första banträningen, ska bli sjukt kul och dessutom så blir det en perfekt uppladdning tills på söndag då jag har anmält mig till min första tävling i år. Säsongs debuten blir på 3000m, det ska bli kul förhoppningsvis.
Idag så är jag skit seg, är som en snigel typ. Vi slutade skolan jätte tidigt idag och när jag kommer hem blir det plugg till fysikprovet hela kvällen. Om Matida får upp videon så kommer även den andra delen på utmaningen ikväll, så det är ju något att se fram emot.
Nu ska jag ta det lite lungt och ladda inför banpasset, tar nog på mig lite mer kläder att träna i idag, det är ju så fruktansvärt kallt så idag blir det långbyxor och långärmat...
Ha det bra och om det är någon som har en till utmaning som jag kan göra SJÄLV så kom gärna med förslag.
/Siri

Titta vad jag gjorde!!

Haha, med denna bilden säger jag god natt! /Siri

Utmaning 4: Äta kaka på händer

Försök ett av utmaning 4 som inte gick så bra! ni vill se de jag lovar ;) /Linn, Siri och Matilda


Summer, I´m in love.

Hejsan, bloggisar. Jag är riktigt trött nu, trotts att det inte varit en intensiv dag. Jag körde på hårt med träningen idag och gjorde grundlig, lång, härlig styrka efter och det kunde knappt bli bättre där jag låg och gjorde mina övningar i solen. Jag blev lite sugen på att visa några bilder jag tog häromveckan, jag tycker att de blev lite mysiga faktiskt...
Som sagt, summer, I´m in love.
/Siri

pausa

nu tar jag en lite pause i pluggandet som går i fulla rullar för att skriva lite fast blir ju ingen riktigt vila när man ska fortsätta fast jag kan ju säga att de är roliagre att blogga än att skirva no skit osv!
har vila idag för att tagga för tävling i morgon då ;)
som sagt så kommer jag lägga upp en till utmaning i dag eller de blir två av samma utmaning
jag lovar er att ni vill se! eller ja man kan ju aldrig lova lägger upp när jag tar nästa pause med plugget så ha lite koll som vanligt man vet ju aldrig vad som händer med våran blogg liksom :D
/Matilda

Missa inte kvällens utmaning!!

/Siri


Bilder från gårdagen!!

Asså, jag hade så jädrans kul igår med tjejerna, är så glad idag! Nu kommer lite bilder från igår.
Bloggligan själva! Vi är så otroligt grymma och bra!
Vi köpte med oss pizza och åt, mums!
Badade gjorde vi också, skönare än skönast!
Linn är som fisken i vattnet!
Det är helt sjukt va vi är bra! Så otroligt roliga, smarta, jordnära och bästa människorna på jorden. Glömde dock ta kort när vi gjorde utmaningarna men det gör ju inget, det har vi ju faktiskt film på :D
/Siri

Utmaing 3: BIlar i ansiktet

/Linn, Siri och Matilda


:D

Nu är jag glad :) fast kanske inte så ovnaligt från mig men ändå!
jag sprang typ ja snabbhet idag på träningen första på ett tag och kände inget i min höfte (framsida lår) så jag ska tävla nu på tisdag på 400m är så sjukt grymt taggad för de!
Asså tränings passet idag kändes faktiskt jätte bra är ganska nöjd mest glad över att inte ha ont de är inte speciellt kul och att jag får tävla glad tjej!
haha förutom att jag nu har sån bränna hade så mycket frossa så jag smörjde in hela kroppen eller där jag var bränd vilket typ var hela kroppen med fil mjölk var as skönt något jag tipsar ;)
laddar videon från idag med Linn, Siri och mig från innan då haha jaja ni får acceptera oss som vi är liksom :D
sov hos linn i helgen då ni har säkert sett våra utmaningar om inte så kan ni ju kolla om ni vill se oss bli utskämda ;)
/Matilda

Att vinna över sig själv!

Hejsan svejsan, tänkte att jag skulle berätta lite kring dagens träningen innan jag går och lägger mig.
Måste säga att min dag förövringt har varit så otroligt grymt bra, jag har varit så glad!
När jag cyklade till träningen imorses så va jag så otroligt trött och otaggad så det fanns inte, och så dum som jag är så sov jag knappt sex timmar inatt, inte det optimala för mig som precis har varit sjuk dessutom. Väl på uppvärmningen så kände jag att benen va som stenar, dessutom så hade jag bara tagit ett par skor med mig, vilka är mina mosskor. Dessa skorna är så utslitna, har ingen stötdämpning och fick mig något att reta mig på, jag lovade till och med mig själv att slänga dem så fort jag kom hem. Till råga på allt så va det varmt och vattnet i vattenflaskan försvann snabbt ner till hälften när jag kom fram efter uppvärmningen, utan att tänka på att jag faktiskt hade ett helt pass framför mig...
Första delen bestod av 8x 100m backe, och då va det inte en "lätt" lutande backe utan typ en 70 graders backe, kändes det som. De första två intervallerna flöt på, men jag hade fortfarande de negativa tankarna i huvudet, tillslut så insåg jag att jag antingen kunde göra ett bra pass denna dagen eller ett dåligt. Jag bestämde mig för att göra det så positivt som möjligt och vipps så började jag känna det där lilla flytet som infinner sig när det går bra ibland, visst det var ingen träning då vi stod och luktade på blommor utan mjölksyran rent utav sprutade ur benen, man orkade ju faktiskt knappt gå nerför backen... Men de positiva tankarna gjorde att jag kunde avsluta backarna med en goare känsla än känslan jag hade börjat passet med. Men runt hörnet, några minuter senare väntade mer!
Gruppen tog sig efter lite vila, med tag av vattenflaska och köret upp till mossen där vi skulle springa, det var en eländigt blöt mosse idag vill jag meddela. Den andra delena av passet bestod av (för mig) 6x 60 s och 4x 45 s. Det var så otroligt jobbigt, och man fastnade i mossen, sögs fast, blev geggig, människor ramlade runt mig och jag tror att de flesta fick sig ett riktigt gott skratt. Mosse är roligt att springa men när man har sådan mjölksyra att man knappt bär sig själv, då är det bara den mentala biten som påverkar om du kommer ligga utmattad eller kommer fortsätta kämpa framåt. Den mentala biten idag var inte av den bästa kvaliten idag kanske men den höll för att jag åtminstonde skulle ta mig fram några meter, det var det som jag övervanna idag och jag är glad att jag gjorde det.
Att "vinna" behöver inte alltid betyda att få en medalj eller mest uppmärkasamhet, det kan handla om att uppnå ett litet mål för dagen, veckan eller vad som helst. Idag var mitt mål att omvandla det negativa till positivt och jag klarade det, jag är stolt över det och det bästa med att jag klarade mitt lilla mål var att jag förblev glad för resten av dagen!
Hoppas att ni inte tyckte detta inlägget var allt för långt eller tråkigt, jag kände bara för att skriva av mig och meddela att det inte alltid bara är de stora målen som räknas, man ska faktiskt även räkna med de små målen för eftersom att det är en bit påväg till ett större mål. Nu ska jag sova gott och länge, imorgon blir det fler utmaningar.
Kram!
/Siri

Utmaning 2: Misslyckades totalt... fast det var ganska kul

Utmaning 2: Ät en kaka upp och ner! Vårt första uppdrag som misslyckats, vi är mycket besvikna på oss själva! Det är ändå ganska kul tycker vi :P Notera hur Matilda flyttar på fatet varje gång Linn placerat ut det... Som Siri tidigare sagt i en video, livet går ut på att bjuda på sig själv! Vi lyckades nog med det! Enjoy! /Matilda och Linn


Svar på kommentar!

Varför började du blogga?
Vi, bestämde oss för att börja blogg på vägen hem från Spanien då vi sprunigt Terräng EM i klubblag. Först var det nog mer som ett skämt men sen tog vi det nog mer som ett skämt. Men sen så bestämde vi oss för att göra det på riktig och då upptäckte vi att det ju var jättekul! Sen märkte vi också att vi fick fler läsare än förväntat och då blev det ju ännu roligare!
/Matilda och Linn
I Spanien i vintras

Utmaning 1: Tomaten

Första utmaningen avklarad! Resultat: Linn 8 tomater Matilda: 7 tomater Linn vann (yes!) och Matilda förlorade (mohaha). Så här med kan vi meddela att Linn har mest talang när det gäller att äta tomat.... eh, vi åt dom inte ens men men! Vi kommer med en till utmaning lite senae! :D

Ni får ha lite tålamod för kameran tog fikapaus under tiden vi käka tomater. Men håll ut för det funkar oftast, annars kan ni ju bara njuta av våra vackra röster!

Linns firsyr i slutet kan ni bara låtsats att ni inte såg!

 

/Matilda och Linn


Våga gå i höga skor!

Viktig fråga så kolla på videon! :) /Siri


Solning dagens träning

/ Sirre


God morgon, det är lördag!

Hejsan alla grymma blogg läsare, jag tog en lite paus från bloggen igår och bara chillade med kompisar. Jag kom faktiskt hem först vid halv två... Hehe!
Det är så skönt nu att skolan håller på att runda av och vi har knappt några lektioner längre, det blir bara fler och fler hål- timmar, men det är riktigt gött faktiskt, då kan man koncentrera sig på de sista sakerna i skolan som tar lite längre tid, och på så sätt göra dem riktigt bra. A here I come! Haha, det är helt sjukt, jag har nog aldrig varit såhär pigg på att plugga och få A i ämnen som nu, jag vill verkligen kämpa och hänga i, nu gäller det!
Snart sticker jag upp till skatås, det skulle bli någon slags backe och moss- intervaller, det låter ju spännande. Och det är riktigt kul med moss- intervaller, man blir så glad och smutsig. Passar mig perfekt!
Efter så tror jag att det blir någon slags lunch grillning med gruppen, det ska bli väldigt kul. Hoppas att det blir varmt idag, känner mig som en blekfis nu när jag suttit inne och pluggat den tiden jag inte har tränat, i vissa fall ovärt men ibland riktigt värt. Ne, men jag vill få bruna fina löparben!
I eftermiddag blir det massor av utmaningar! Jag, Matilda och Linn ska till Härlandatjärn och bada + göra utmaningar, vi kanske i och för sig måste hem till någon eftersom att vi både behöver mjölk och tomater ser jag nu. Hur ska detta sluta? Känns som att vi kommer få ont i magen... Men detta betyder självklart att ni måste kolla in bloggen ofta så att ni inte missar något!!
Alla läsare får ha en otroligt grym dag, för det ska bannemej jag ha! (sola, bada och läsa vår blogg mycket)
/Siri
FIN BILD FRÅN NÄR VI VA I KENYA!

Moppen är sjuk... :(

Min stackars moppe är sjuk. Den läcker bensin. :( Som tur är han jag snälla kompisar som fick plåstra om den, tjepa lite här och där så att inte allt skulle rinna ut men ändå! D: Det enda jag vet om moppar är ungefär hur man startar dom så jag kan nog inte operera den själv... det känns som att någon lite mer kunnig person får ta hand om det.
Men förutom det då så är det faktiskt helg nu! Just det! Imorgon ska jag, Siri och Matilda göra våra utmaningar så ni får ju se till att hitta på lite roliga grejer åt oss nu!
Vi hörs!
Linn

¤ (Tyckte att den liknade en sol)

JAG ÄR LEDIG IDAG :D nej men de är riktigt skönt men ska åka till sjukgymnasten lite senare idag tillbaka till samma ställe som jag var på sist. får även passa på att steka lite i solen idag haha man siter ute i typ 5min och man rå svettas as mycket så gött väder är det asså:) så man ska inte klaga nu är sjukt iriterande när folk gör de de får la gå och lägga sig i en frys box då ;)
träning i kväll okcså:D dagens höjdpunkt fast kanske får träna själv beror på vad jag får göra nu men de får vi allt se sen!
ska lägga mig och chilla lite mer nu ha en bra dag /Matilda

Äntligen klar!!

HEEEJ! Jag är såhäär glad och såhääääääär nervös!
Jag har precis lämnat in årets största och även mitt hitills livs största uppgift, väldigt energi krävande men vilket arbete jag har gjort, va roligt de var! Och inlämnat prick 43 minuter innan deadline, härligt!
Somsagt så gick träningen skitbra idag och det va jätte kul för solen va uppe (igen, helt otroligt!) och jag kände mig inte lika tung idag. Så roligt!
Men nu kan jag faktiskt inte blogga mer för jag är DYNG TRÖTT och dessutom så ska jag upp och simma imorgon..
/Siri

Cp bussen....

Vet någon som kommer skrattat och inte lite heller haha tror de är fler som kommer skratta de som var med den grymma resan:D /Matilda


Snart blir det inlägg!!

Hejsan!! Jag är lite stressad nu, samhällsarbetet ska in om exakt två timmar och femtio minuter, men jag tänkte blogga efter det, jag måste berätta om min grymt roliga träning idag!! :D
/Siri

Ät ägg och få en bra start på dagen...

Tja! Kände för att vara sådär, ni vet, reklamaktig... Fast jag gjorde reklam för ägg, åt det till frukost imorse. Det är gott, någon mer som tycker det eller?? (inså nu att jag ha så lite att skriva om  att jag till och med lyckas skriva om ägg..)
Btw, så blir det träning idag igen, jippi!! Ni såg ju i videon igår hur glad jag blir av att träna, super duper glad!
Nu ska våran grupp redovisa våran låt, wish us good luck!!!
kul bild på några av mina kompisar!! ;)
/Siri

Pizza!

Hallli hallå!

Jag ska sova fem kvartar i timmen i natt för det behöver jag! Igår misslyckades jag med i princip allt, jag var ju lite stressad som jag nämnde och allt gick åt skogen om ni ville veta... tex så skulle jag springa 50, när jag hade gjort det var jag här:
och så var jag dötrött i mina ben så jag gick hem.... det tog ett tag.....
Men jag tycker ändå att jag gjorde mina ben en tjänst där, och det fick jag nog fakitskt lite tillbaka idag. För när Siri och Matilda låg och svettades som kossor så sprang jag runt massa varv på Valhammra och det gick ganska bra. Och det var ganska varmt det också kan jag meddela. Sen kom Matilda också och hälsade på, inte i Onsala alltså på träningen. Men Matilda Adersson, du missade intervallerna...
Nåja, eftersom att jag tyckte att jag kom hem tidigt idag, typ 19.30 så tänkte jag att jag skulle hinna gör god mat och att plugga. Det hann jag inte, för jag har inte pluggat. Men jag orkar faktiskt inte mer, det är muntligt, jag improviserar (heter det så, jag har nog aldrig skrivit det, märkte att jag inte var 100 på hur det stavades...).
Jag bestämde i alla fall att vi skulle grilla pizza.. det var väl kanske dock inte i min planering att det skulle ta hela kvällen.
Det blev i alla fall jääätte gott, det var ju änna tur det i och för sig...
Resten av kvällen ska jag spendera med att borsta tänderna och skratta åt Siri en gång till....
Buhu, jag som hade varit dutkig och tagit blider åt er och så blir dom pyttesmå....

Hejdå, äppel... tå? jag får nog öva på rimmen....

Se mig vifta på näsborrarna...

/Siri


kvällens underhållning

http://www.youtube.com/watch?v=uiws904iuEQ

Soliga dagar

Hallå en gång till, köp rutten sil!!!
Jag hade vila denna underbara dag så jag tog mig bort till sjön med siri och skämde ut mig lite med videon var lite töntig haha nej men man får ju bjuda lite på sig själv annars blir de ju inte så kul kanske har gjort de lite för mycket de senaste:/
jaja hoppades på att bli lite brun men kom på att jag är blekast i stan och var inte i solen så länge... så ja den drömmen sprack
nu längtar jag till helgen ska vara med linn och även så ska vi göra våra utmaningar med mig, Siri och Linn vi får se vad vi hittar på kan bli vad som helst med våra ideer!
sleep well, cykelställ C=  haha kanske om en stund men jaja man får skriva när man kommer på lite rim!
en bild från igår ba /Matilda

Solning vid sjön <3

/Siri och Matilda


Underbara sommar!!

God Morgon!!
Äntligen har sommaren kommit, det är bevisat, jag gick faktiskt med sandaletter, shorts och t- shirt till skolan idag, och dessutom så sitter jag i skoan med värmeslag.. Hehe, gött!
Idag blir det 40 minuter distans med lite styrka på det, härligt att äntligen få träna igen. Så himmla otroligt amazing gött! Är så glad i dag, helt utan anledning. Jag känner att jag bara vill dela med mig av all glädje och allt. :D
Ha det gött, lingonkött!
/Siri

hatar den här rutan får panik när jag ser den

Så nu har damen tränat färdigt:) varma dagar rullar in så otroligt skönt att kunna gå i kort byxor så nice!
Åkte in till kungsbacka med papa för att leta efter en klänning till avsluningen men efter mycket letande har jag äntligen hittat en skolavslutnings klänning jätte nöjd så nu kan jag sluta vara orolig för att jag inte ska hitta någon.
ska nog sova nu så jag blir utvilda för en ny dag i mon
orkar inte skriva mer nu bloggar mer i morgon ha de gött /Matilda

Årets första dopp, CHECK!

YES, äntligen är det gjort! Nu har jag ingen press på mig längre, nu kan jag ligga uppe på torraland HELA sommaren... Eller inte, jag trivs som fisken i vattnet, räkna med mig när någon nämner bad! ;)
Tjollahopp!
Gullig lill- syrra efter bad förra sommaren, snuttisen!
/Siri

Sol!

Det lät som att det var något positivt med sol.... det är det ju också. Men det är jättevarmt och jag är jätestressad. Vi har typ fått massa nya grejer i skolan idag och jag har tre grejer som jag MÅSTE fixa ikväll! Och så ska jag träna också och det kommer ta jättelång tid! PANIK!
Så här såg jag och mina kompisar ut idag i skolan innan jag insåg hur mycket jag hade att göra idag...
Jag tyckte vi var så fina på denna bilden, speciellt jag, så den fick också vara med!

Sitting in the sun, doing my projekt!

/Siri


Paus!

Tar en liten paus i pluggandet och firar det med lite keso med hallon till efterrätt, mums!
Kunde inte låta bli att gå in på våran fina blogg och skriva ett enda sista litet inlägg, och det blir ännu roligare när man ser att besäkarantalet har fördubblats. Kul!
Ett tips är faktiskt att käka lite nyttigare saker till efterrätt än massa sötsaker. Dessutom så är det riktigt gott och vi dör absolut inte av att tänka över vad det egentligen är som vi stoppar i oss innan vi redan har svalt det. Jag tror på att dra ner på sockret och istället ersätta läsk med vatten och kanske som i detta fall äta keso med lite bär till istället för glassen. Några invändningar?
/Siri

HAHA så söt ju!!!


..och nu började det regna...

Haha, japp! Det vänder på en femöring, om man säger så. Men då ska jag visa lite fina sommarbilder som jag tog igår.
Riktigt härligt, eller vad säger ni? Nu ska jag inte blogga mer idag, ha en trevlig kväll!
/Siri

Woooppa!!

Oh, yes! Den som inte gillar vädret kan få lov att komentera, tack! Det är ju så jäkla fint väder att man bara vill göra glädje tjut!! 
Härligt att kunna gå i kjol, balleringa och endast en kavaj som "jacka" imorse. Fett härligt! Och dessutom så åt vi underbar sushi till lunch, kan inte bli bättre.
Är mycket bättre idag, känner att jag håller på att repa mg ordentligt så det är härligt. Men nu ska jag gå ut i solen lite, sedan blir det fett najjs med lite samhällsplugg på det också. Hoppas att Ni (våra läsare) kan kolla bloggen samtidigt som ni är ute i solen också.
Det blir mer inlägg ikväll, och kanske lite videoinlägg också... Får se men glöm inte att hålla ögonen öppna!
/Siri
Knas bild på mig och lill- syrran!

Utmaningar...?

Den här iden med utamning, Siri... Men det blir säkert jättekul. Haha.
Den första utmaningen vi har fått nu då, att dricka en liter mjölk så fort så möjligt, asså jag vet inte... den ger mig inga bra minnen...
Nu sitter det säkert en kusin, Martina i Karlstad och skrikskrattar men jag måste berätta detta.
Det här med att dricka på tid... jag såg ett TV program en gång för många somrar sedan, det var några som skulle dricka 5 liter på en timma. "Det måste jag klara" sa jag som trodde att jag kunde göra allt typ.. Martina däremot som var den kloka av oss sa att det nog skulle räcka med en liter till att börja med. Jag kommer ihåg hur illa jag mådde och kusiner och syskon bara stod och skrattade åt mig. Efter typ kanske 7 dl "får jag gå och lägga mig och vila i soffan?" "HAHAH, nej lägg dig på golvet!!" det gjorde jag... Jag har för mig att jag drack 9 dl liter eller så sen gick jag och spydde. Det var ditt fel Martina....
Och mjölk? Jag gillar inte ens mjölk!
Om en timme sitter jag och skriver nationell uppsats i mitt favvoämne Tyska.... eh, nej. Jag önksar mig själv lycka till!

färdigt tränat

nu var man färdig med träningen!
haha och Siri med alla hennes roliga ideer haha jaja de får la man gå med på ska inte vara tråkigt liksom kul att göra något annat;)
okej känner att jag bara blir tråkigare och tråkigare i mina inlägg men tro mig är faktiskt lite roligare i vanliga fall skrattar lite mer :D
okej hoppas folk skriver förslag nu då ni har chansen att haha få oss att se löjliga ut ;)
hade inget mer att säga
nej men ha de bra /Matilda

Utmaningar!!

Japp, ni hörde vad jag sa! Jag tänkte börja göra utmaningar, skit kul! Så om ni har något förslag på utmaning är det bara att kommentera i detta inlägget! Awesome kompisar. Fett taggad, och självklart kommer alla utmaningar komma upp här i ett videoinlägg!! ;) /Siri


Tog mig i kragen!

Yepp, yepp! Tog mig ikragen och stack för att se när mamma kom imål på hisingenrunt, så duktig hon är som cyklade 11 mil. Min mamma, en riktig kämpe!
Och vilken värme, helt amazing! Skit skönt verkligen med sol, dock så har jag fått lite pollenallergi, så nu är jag inte bara snuvig utan även kliig i ögonen, tack liksom...
Haha, positiv va det här ja men nu blir det samhällsplugg för hela slanten tills jag inte hålla ögonen öppna!
Sola mycket nu vänner, samtidigt som jag drömmer mig bort till hinder tävlingarna!..
/Sirre

You mean the world too me

Hoppas siri blir frisk snart! <3
själv väntar jag på träning om en timma blir en lång träning för mig idag :)
liknande dag i dag som igår fast har gjort lite nytta idag och städat ibland är man till bra nytta nej menar typ alltid ;)
har lite panik fortfarande inte köpt något allt till skolavslutningen har allt till balen men ja inget annat får leta vidare är lite kräsen..
puss från mig till alla (fast bara en som får;)) /Matilda
haha jaja

Söndag 20 Maj 2012

Ligger fortfarande nedbäddad i sängen och om jag ska vara ärlig så känns det än så länge ingen skillnad från igår, är snuvigare och har ont i huvudet, vad vill gudarna mig egetligen?
Nej, inget mer skriveri om det...
IDAG händer ingenting i mitt liv, eftersom att jag är sjuk! Man kommer ändå bara tillbaka till samma punkt eftersom att när jag nte är sjuk så kan man träna och vara med kompisar, och eftersom man r en snäll kompis så betyder det att man inte träffar dem för att smitta. Gaash!
Fattar man att jag är pissed off eller?
För att jag ska kunna kompensera mitt negativa inlägg här så  bjuder jag på lite hålla- med- bilder, åå så fint!
Kommer kanske göra ett specefikt inlägg här senare idag så STAY TUNED!
/Siri

fail

haha skulle också göra ett video inlägg som jag hoppas ingen kommer titta på ;) eh så bara dampar ljudet och mina öron mår inte så bra just nu allt cpade haha inget funkade för mig idag! har ni tur haha nej vem försöker jag lura jag menar otur så kommer de även ett video inlägg från mig om jag lyckas vara teknisk av mig men ja de kan jag ju säga att de är jag verkligen en 3 åring är säkert bättre än mig så dålig är jag...
//Matilda den inte så tekniska

Lär känna en förkyld Siri...

Haha! Nu är det första videoinlägget inne och herregud va konstigt att prata med sig själv, men det va ändå kul! Hoppas att Matilda och Linn också vågar sig på detta, de är så fina de tjejerna så det hade varit kul för er att lära känna dem med! Ni får ha det kanooon och jag hoppas att ni inte tyckte jag var allt för ful... ;) //Siri


lastat med bilder

Tja tja :D
Tränade typ när jag vaknade i morse vi tio tiden! jaja de är bara kul med träning de kan ingen säga emot.
får se vad som händer ikväll men hela dagen idag har jag bara chillat inte gjort något men sånt är skönt ibland när alla andra dagar är helt fullbokade med allt möjligt!
letade igenom bilder på mina föräldras data på bilder för typ 7 år sedan tror jag när vi bodde i thailand och ja haha kan ju säga att de tur att man har förändrats ;) lite kul att kolla på alla de bilderna asså!
HAHAH bjuder på bilderna :)jag och syster :)

Sommarlängtan!

Titta vilken härlig bild jag har som bakgrundsbild! Den är från VÄLDIGT många sommrar sedan... Minnen!
(Känner mig så otroligt loner detta lovet... Gillar inte att vara sjuk och insolerad i huset helt ensam.. :()

Snart back on track!

Är lite bättre idag efter nio timmars sömn, en god frukost och läsning av Patrik Sjöbergs bok, "Det du inte såg".
Boken är faktiskt bra, men det jag inte gillar, som många andra, är att han är ute och super hela tiden. DEt tycker jag är så himmla onödigt, varför ska man dricka egentligen?? Det bara försör och förgiftar kroppen, levern förstörs helt och hållet om man till slut inte kan kontrollera sitt drickande och det är ju bara onördigt. Jag tror på att man kan ha otroligt kul utan alkohol och det ska jag säga er att det har jag minsann haft hitils så därför är det onödigt att börja. Bara lite åsikter sisådär! :)
Hela familjen är uppe och tränar i skatås nu så jag är lite "loner" här hemma, men jag har ju varit snäll och bakat en kaka till dem så att de inte blir allt för smala... Hehe!
Resten av dagen ska jag vara hemma och repa mig lite med en väldigt stor samhälls uppgift com jag inte orkar ta till mig riktigt och sedan kanske jag går ut i trädgården lite för att få lite frisk luft, jag känner mig oftast lite piggare då.
Hoppas att man inte kan smitta genom dataskärmen, vilket man inte kan, för jag vill att ni ska fortsätta läsa våran otroligt fina och grymma blogg!
Ha det fint!
/Siri

sjuk....

Ligger hemma i soffan och är lite små sjuk med halsont och ont i öronen, sjukt ovärt!!
Nu tänker jag inte skriva mer, för jag ska sova!
Hoppas inte någon av er är sjuka, det är sämst eftersom att det betyder att man inte kan träna...
Mendan jag lider igenom en ontihalsendeprission så har alla kul osv. Men jag har ju iallafall musiken!
Saknar min lilla kisse... <3

inte långt kvar till allt kan man ju säga

Denna dagen har varit fullbokad! tränade först i morse cyklade i en timma på en motionscykel var super tråkigt men jaja de är ju gjort nu ;)
sen käkade vi lunch med gruppen grymt taggad för sommar tävlingarna som typ börjar nu ! sommaren kommer bli toppen.
och så åkte vi (jag, pappa och coach) till nästan min gamla hemstad fast inte riktigt;) borås och var hos en sjukgymnast haha var där i tre timmar!
hela jag är typ sne de var mer dåliga saker än bra saker på mig ju men de är bara bra då kan jag ju bli bättre:D
nu ska jag ta de lungt och slappa lite så blir de träning i morgon igen:)
ha de bra /Matilda
Vill springa 400m igen de var så kul haha var ju då första gången jag sprang då men ja ;)

Jaha, klockan var 9....

Jag trodde klockan var 10.... men det är bara bra för då är jag färdig i tid för en gångs skull. Jag hade tänkt få mamma att skjutsa mig till träningen men nu finns det ju tid att ta bussen istället. Ja, vad bra... nej, det var inte alls kul. Strunt samma hon får komma och hämta mig sen istället. Fast det är rätt så bra att åka tåget ibland. Sist när jag satt på tåget och det åkte förbi en lååång kö på motorvägen så ropade de ut i högtalarn: "Titta vilken lång kö in slipper undan tack vare att ni valt att åka med Västtrafik". Jag tycket det var jättekul, men det kanske inte ni gjorde.. det var kul i alla fall.
Nu inser jag att jag har bråttom i alla fall... Åhh, vad dålig jag är!
Vi hörs!

Det som inte dödar, det härdar!

Morsning korsning!
Träningen idag va inte att leka med! Eller tja träningen gick bra och så, körde distans med lite korta intervaller på det men vädret! Det var ju helt sjukt vad det blåste, regnade, blåste och regnade igen. Jag funderade lite på om jag kanske bode stoppat i mig en till macka i morse så att jag varit lite tyngre, men jag lyckades undankomma att blåsa bort.
De senaste 5 månaderna har jag inte varit sjuk alls, detta är inte likt mig som brukade vara sjuk var och varannan vecka för ungefär ett år sedan. Så jag är väldigt tacksam över att immunförsvaret har tagit sig i kragen och motverkar alla äckliga virus. Men nu känner jag nästan att jag håller på att bli sjuk igen, not so nice. Så jag ska försöka sova och äta ordentligt de närmsta dagarna för att vila upp mig lite, det kan behövas!
Vet ni?! Att en kompis till mig lärde mig att man kan göra vitlök och citron te för att motverka förkyldningar osv. Dock måste man ta en kur innan själva förkyldningen sätter igång, så man får vara lite smart. Dock brukar inte jag vara så smart, men man kan ju alltid försöka! Detta ska jag göra nu.
Vitlöks- och citron te:
2 pressade vitlöksklyffter
1/2 pressad citron
kokhett vatten
/Siri

tvn får stå på:)

Halloj!
kommit hem från träningen och mjukis kläderna sitter på sin plats nu;) ska mysa lite men måste även plugga lite trist trist men har ändå inget riktigt att göra idag så de får de bli!
har inget riktigt att skriva om så ha de bra alla goa människor :D
/Matilda

Ingen videoblogg..

Haha, jag gjorde en sjut pinsam videoblogg förut men jag vet inte hur man laddar upp den...? Är det någon som vet så kan den person en kanske komentera detta inlägget, hade varit awesome! ;)
//Siri

PW

God morgon, god morgon alla bloggisar!
Har tagit mig en lång sovmorgon god frukost och en lite power walk på tjugo minuter. Härligt!
Idag blir det en lugn dag tror jag. Det enda som är inplanerat är att jag ska träna och plugga, men jag får se om det händer något nice ikväll.
Nu ska jag sätta mig med lite matte och samhäll, så kommer det ett videoinlägg senare.. :)
KRAM, Siri

Snart möter datorn samma öde som innebandymålet....

Jag blir galen! Den här datorn åker ut genom fönstret så fort jag har skickar in SO:n! (nej, det är klart den inte gör, jag skulle aldrig kasta ut den! men jag har faktiskt kastat ut ett innebandymål från våran balkong en gång när jag blev arg på det, en innebandy klubba flög ut också om jag inte minns fel...)Den kan inte ens klistra in en bild på rätt ställe i texten! Och så stänger den av sig själv! Jag ska lämna tillbaka den till skolan nästa vecka och det ska bli ett nöje! Det räcker liksom att jag måste sitta och göra den här inlämningen nu, jag behöver inte att datorn ska vara dum i huvudet och ta en timma på sig att skriva ett ord!
Så, det var det!
Idag har det inte varit någon skola eftresom att vi har haft Operation Dagsverke. Man ska jobba och samla in penagar till välgörenhet. Så jag har städat hela huset (haha, det har jag verkligen inte gjort, långt från halva ens!). Sen begav jag mig till Valhammra och efter en bussfärd som gick lite sisådär så kom jag fram. Trevligt sällskap hade jag i alla fall på bussen! Matilda tyckte jag var efterbliven när jag kom fram, men då kan jag ju bara försvara mig med att man blir som man umgås, och med tanke på att jag har spenderat en stor del av den här dagen vid datorn är det ju inte så konstig att den har smittat av sig lite efterblivenhet på mig!
Intervallerna gick i alla fall bra. Och det var ju tur det för annars hade nog datorn åkt ut ur fönstret för länge sedan!
2 timmar och 15 min kvar till SO:n ska vara inlämnad!
Ha en trevlig kväll, för det kommer inte jag ha!
Linn

Finaste paret på balen!

Åh, va fin Siggelicious är ikväll! Riktig liten prinsessa!
Love the fu**ing dress!!
Kram på dig "låtsas" syrran!

Tandläkaren snart..

Tja!
Snart åker jag iväg med spårvagnen till tandläkaren för att lägga upp en plan till min tanställningsisättning. Jag fruktar denna nya ankomst till min mun som snart ska inträda lite eftersom att de flesta jag känner har betättat att de måste äta soppa i en vecka efter... Låter ju lagom mysigt liksom!
Nu sitter jag ju i skolan men jag tror att jag ska försöka hinna fixa till designen lite innan jag åker iväg.
Efter tandläkaren ska jag och mamma köpa nya löparskor och efter det åker vi raka vägen till götaplatsen för att fota Sigge som ska på bal ikväll. Det blir en go dag och precis som Matilda skrev i inlägget innan så är det ju långhelg. VÄLBEHÖVLIGT!!
Skriver ikväll också, stay tuned. Det kommer komma goa bilder vettni!! ;)
/Sirre (btw, de flesta i skolan kallar mig Sirre, ellerhur konstigt?!!)

Det röda äpplet

Alltid skönt att sluta tidigt :)
ja typ lov nu eller jag extra goa dagar att dega och ha kul på! kanske får planera vad jag ska göra.
musik på som vanligt!!
jobbar även nu på att bli lite normal kan behöves lite för knäpp nu kanske eller? alla som känner mig vet ju hur jag är liksom

träning väntar om några timmar får inte springa dock :(
hoppas alla har en bra helg kram matilda

Åhh! Argghh!!

Asså jag blir så pissedoff!! Nu har våran design gått tilbaka till den gamla... Åh! Jag får ta och sätta mig med detta imorgon, nu ska jag sova!!

Träningen = Gosig

Ja, träningen va riktigt gosig idag! Vet inte om det gick bra men jag kände i alla fall att jag hade ett skönt flyt som bara infann sig där. Stundtals så kändes det som att jag flög fram- underbart!!
Jag hoppas att det fortsätter i denna utvecklingen nu så  att jag kan börja köra bana och sedan börja tävla. Längtar så otrolig mycket efter hindertävlingarna!
Nu ska kvällen avslutas med lite matte och samhällsplugg!
Ha det fint, fina läsare.

FriidrottFörAlltid

//Matilda :D

Ännu en vanlig dag

Riktigt trött efter ännu en skol dag tur att man snart ska byta skola annars vet jag inte vad jag skulle göra!
är inte den gladaste tjejen just nu kan typ inte gå har så ont i min höft :'( får hoppas att de inte är något allvarligt.
Nej nu till något positivt fast de vet jag inte riktigt vad de är just nu hehe säkert något;) såg jätte mycket fram emot att tävla om två veckor men ja de blir la inget med de!
sitter och lyssnar på lite go musik standar liksom!
Längtar tillbaka till Portugal så nice va de speciellt värmen som inte finns här än...
alla får la ha de gött :)
/Matilda

Coldplay, I´m in love!

Om man nu sitter på en inomhuscykel som inte är så skön så kan man alltid lyssna på denna, det är ett bra knep!
(Klicka på bilden för att komma till videon!)
Paradise!

Ost macka med mjölk, +en blixt.... och buller!!

Hejsan, svejsan! Nu har jag kommit hem från en så otroligt jobbig dag i skolan så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Sitter och äter rostade mackor med ost på med lite mjölk till det nu, gott. Utanför så blixtrade det precis till och efter kom det ett brakande buller, not so very nice!
Btw, tillbaka till skolan! Om det är någon som inte vet det ännu så är jag skit super dålig på tyska i skolan och idag när vi skulle få tillbaka våra prov så fick jag mitt andra F i tyska. Så sjukt jobbigt och jag hoppas verkligen att jag tar mig igenom kursen med ett E så att jag slipper läsa om den. Man blir så sjukt opepp på att prestera bra ifrån sig när det går dåligt i skolan tycker jag, omotiverad tjej såhär på vårterminens slut.

Eftersom att detta inte är en skolblogg så ska jag därför gå över till det roliga istället! Idag står det korta intervaller och en lång intervall på shemat, det låter kul och jag är pepp på att göra ett bra pass efter denna urusladunderbläigadagen! Det blir nog shorts idag till och med, det är ju så otroligt kvavt! Kanske jag till och med kan köra i linne eller t- shirt?
Bild på Eveliina, mig och Minda (några från ullevi) på träningslägret i Spanien 2011!
Jag bloggar mer ikväll, stay tuned!
/Siri


Skolan nu då

Sitter och bloggar lite i skolan nu har precis skrivit matte nationella de var sista så skönt gick ändå rätt okej så jag är nöjd:)
Trött tjej nu!
Ska chilla lite nu i skolan... Ha de ;)

.

Himmel och pannkaka vad fint Siri har gjort det! Nu blev jag glad!

Jag har idag gjort vad som nog, utan att överdriva, kan kallas det segaste passet jag har gjort i mitt liv (okej, nu överdrev jag jättemycket). Jag sprang lite kors och tvärs över hela Onsala tror jag, eller jag vet att jag gjorde det. Det hade varit ganska illa om jag redan glömt vart jag sprungit...

Nu är jag ordentligt trött så det är väl lika bra att jag går och lägger mig. Jag har slösat bort även denna dagen och inte fått något gjort alls. Det kommer jag få betala för i morgon :(. Haha, jag suger. Strunt samma, igår kunde jag faktiskt inte plugga. För det kan jag inte när jag tävlat. (Ja just det, jag sprang lite igår men det berättar jag någon annan gång när jag har en bild ;)). Idag har jag ingen ursäkt men... nej, det finns ingen ursäkt. Jaja, det kunde varit värre typ om jag hade ett jääääte stort SO arbete som ska lämnas in på ondag... just det, jag har ett jätte stor SO arbete som ska lämnas in på onsdag :D Kul kul, tur att jag har vila imorgon, då ska jag plugga! Jag lovar!Imponerande entreprenör!

Tjenare tjenare!!

Denna dagen har varit go! Typ en vanlig dag. (hehe)
Eftersom att vi slutat med FIG träningarna på morgonen nu så gick jag därför och simmade 40 minuter i Valhalla imorse, fett gött! Väldigt bra start på dagen faktiskt. Får hoppas att jag kan få det någon mer gång på schemat. Efter simmningen så åt jag den goa frukosten på skolan och började skolan med att ha en härlig håltimma!!
Nu på eftermiddagen har jag bara varit hemma och tagit det lungt, puggat lite och mellan varven även fixat med bloggen som ni ser.
Ni har ju inte sett av mig så mycket under denna tiden vi har haft bloggen men jag har rent ut sagt varit riktigt sugen på att blogga nu det senaste. Man blir sjukt motiverd av att lyckas få en bra blogg genom att läser andras bloggar!
Jag måste bara tipsa om en tjej som jag tycker är så otroligt inspererande, hon heter Linn Olsson och driver en av Sveriges största hästbloggar. Hon är född -95 och är en väldigt driven entreprenör som jag ser upp till. En riktig förebild. Jag själv har aldrig träffat Linn men (som alla andra bloggare) så känns det som att man känner henne på grund av bloggen. Hon har mycket åsikter där hon vågar säga vad hon tycker, det tycker jag är väldigt roligt och härligt att läsa om. Ni hittar till hennes blogg HÄR!
Ni alla får ha en bra kväll, kram!

BÄSTA av alla

Heej alla goa läsare :)

Nu har Siri fixat de bra så får la man börja blogga igen också!
haft en mysig helg bla kollat på gbg varvet sprang dock inte.. men var grymt imponerade av mina klubbkompisar 7 sävadelare stod det på pallen på mellanvarvet shit bra jobbat :D
De är kort skol vecka nu ska bli skönt ska njuta av den tiden.Grymma killar de tjerna var as bra hade tyvärr ingen bild! mycket saik de gillas:)


Grymma tjejer!

En teknisk Siri har redigerat stilmallen OCH en ny header, applåd!
Shit, har inte bloggat här på typ aslänge men nu ska jag KANSKE börja när jag nu har gjort det så fint! :D

Titta vilka fina vänner jag har! Bilden är tagen på USM i Ystad 2011 och Linn har precis vunnit, när hon springer över mållinjen så vänder hon sig om och hejar på Matilda som i det loppet kommer tvåa. Fina medaljtjejer det! 

Ha det bra! :)

En bild...

En gruppbild på alla vi som var med i Portugal!


Göttans

Så skönt väder de har varit idag var ute i solen och tränade osv i lite mer än tre timmar och mitt ansikte är ja rött kan man säga...

Kände att de var dags att skriva igen men är trött hehe så man orkar inte...
Fortfarande trött från helgen i Linköping. Loppet gick åt skågen sämsta någonsin!
Men de betyder ju bara att man kan träna mer och bli bättre:D
får se om jag orkar hålla igång skrivandet.
nej nu måste jag plugga lite matte inför nationella prov i morgon!
//Matilda


Gött tränings väder:D

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus