Någon dag förra veckan

Jag, Millan och Martina fick en ide härom dagen. Vi skulle inte bada men vi ville ändå hitta på något kul så vi bestämde oss för att "paddla" från en brygga till en annan, det kanske var 200m. På bilden nedan ser ni vad vi tänkte paddla med, en lufthaj, en bebismadrass, och en babypool. Kläder och haddukar ville vi ju givetvis inte gå och hämta efter att vi kommit till den andra bryggan. Därför kom jag med den lysande iden att lägga ner allt i påsar som vi knöt ihop för att de skulle vara vattentäta. Det gick inte så jättebra, 2 av 3 kassar läckte inte så mycket vatten att vi knappt kunde lyfta upp dom på bryggan för det var så mycket vatten i. Jag trillade av hajen innan jag lämnat första bryggan och fikat (bestående av kex) gick inte riktigt att äta när vi var i vattnet. Dessutom var det movind och något att paddla med hade vi ju inte. Det enda som egentligen gick bra var att babypoolen bar Martina vilket var lite tveksamt till en början. Det råkade vara mer folk en vanlig på brygga också, turister. Jag vände mig om efter när vi var kanske halvvägs, alla stod och kollade på en rad läng bryggan... Kul var det i alla fall!

Före....

 

Efter...


I bilen till GBG, tillfälligt!

Är på väg till Göteborg. Jag ska på bruce Springsteens konsert på Ullevi ikväll. Det ska bli sjukt kul, gillar hans musik liksom!

Jag har hunnit träna borta på östkusten också. Två gånger hitills, precis enligt schemat! Det har kännts både lätt och tungt men framförallt så har jag kännt en lättnat och en rofylld känsla av att springa runt å grusvägarna i fint ljus och inte en bil eller motorväg så långt ögat eller örat når. Sjukt skön känsla!

Imorgon bitti åker vi tillbaka till östkusten och jag är sedan tillbaka på onsdag, tidigast. Jag och syrran har ombokningsbara biljetter om vi vill stanna längre osv. Som ni säkert förstår så trivs jag väldigt bra på landet.

Ni får ha det så grymt, det tänker jag ha det! Kram!
/Siri
Fin bild på fina tjejer. Älskar verligen denna bilden Den var egentligen ett misstag men jag tycker att den blev så charmig. Den är tagen efter ett lopp i Danmark ommaren 2011.

I Uppsala

Hejsan!

Jag ligger på ett hotel här i Uppsala och tar det lite lugnt. I eftermiddag är det tävlingsdags igen, 3000 ska jag springa. Det ska bli jättekul att se hur det går för det kändes väldigt bra igår när var ute och joggade... :D

Matilda fyller år idag! Jag ska ringa och prata med henne sen efter loppet har vi bestämt.

Nu ska jag ladda inför loppet.
Vi hörs sen!

Linn

Ute med båten

Vilken fin dag det är idag! Det är hur fint väder som helst! Vi har åkt ut med båten till en ö, fast det är inte vilken ö som helst. Jag sitter på ett av mina favoritställen i hela världen. Till sällskap har jag släkt som är lika badgalna som jag, om inte mer faktiskt. Det är riktiga klippor här också, ingen sandstrand. Sandstränder är inte min grej, det går inte att hoppa, inte att dyka och när man ska gå upp så klibbar det fast sand på fötterna. Usch! Jag har vila idag, nästan. Jag ska bara göra lite övningar men det gills knappt. Nu utbröt vattenkrig här... Jag blev ofrivillig deltagare. Ska hämnas nu, hörs sen!


Hejdå!

Nu orkar jag inte lägga mer tid för ikväll på bloggen, jag ska packa klart och sedan blir det bums till sängs. Jag ska inte upp tidigt imorgon men jag vill inte behöva stressa så himmlans mycket.
 
Under tiden jag är på Östkusten kommer jag ha med mig kameran, så när jag kommer hem så kan ni förhoppningsvis vänta er en bildbomb. Sedan får vi hålla tummarna på att Linn drar igång en super bra och kreaktiv toppuppdatering, det hade inte varit tråkigt.
 
Ni får ha det super duper bra för nu tar jag "semester" från bloggen.
Kram, Siri

Pillar lite...

Se! Här blir det lite förändring osv! Jag har kommit igång nu med att redigera lite bilder till en ny header också... Detta kommer bli super fint i slutändan!
 
Imorgon åker jag iväg till min pappa till östkusten och kommer antagligen inte kunna uppdatera någonting därifrån, så jag känner att jag vll göra lite nu. Vi får se hur det blir. Men eftersom att jag ska åka imorgon och inte har pakat ännu, så borde jag verkligen göra det... Men jag kan verkligen ine slita mig från datorn. Jag vill att det ska bli så otroligt fint! Mjaooo!
 
/Siri

Min tränings situation, den kommande tiden!

Hej, en ålig uppdatering var det här ja... Haha! Jag haft fullt upp de senaste dagarna, varit med kompisar, tränart lite och haft ytterst lite tid över till dator osv. Och har jag haft det så har jag faktiskt låtit mig slukas av en go bok. Det är så jag har velat ha det, och jag tror att jag vill had et ett tag till!..
 
Just nu springer jag varannan dag, vilket betyder att jag då ska ta mig en löpartur idag. Det ska bli skönt, det är perfekt löparväder, förutom blåsten då, men det kommer jag inte märka.Tänkte ta mig in på lite små stigar bara njuta, hörlurarna ska på också, då hör man inte sin ansträngda andning iallafall...
 
När jag känner att det går lite lättare med löpningen tänker jag mig att jag kan få in lite alternativa pass också, men denna igångstartsproccesen gå mycket lungt och fint. Jag vill ju verkligen inte stressa så att jag får ont någonstans, det känns så otroligt onördigt!
 
Nu ska jag bara vänta lite tills mackan har åkt ner ordentligt i magen, sedan sticker jag ut, ut i det fria!
/Siri
 
 

God dag!

Jag är trööött. Jag är hur trött som helst. Förmodligen delvis för att jag och kusinerna skulle ha vårt årliga försök av att sova i källaren i deras hus (jag lyckades för första gången och sov faktiskt där hela natten till skillnad från sist då jag gav upp och la mig i Martinas rum istället).
 
Fast det är nog ändå främst för att jag tävlade igår. Det gick bra! Jag persade. :D Med 3 hundradelar, vilket som in hör inte var så mycket, men jag är ändå så glad över dom 3 hundradelarna! Haha. Och åhh, vad kul det var! Det är ju så kul när det går bra! Jag bara längtar tills nästa tävling som förövrigt är på tisdag på Slottsogsvallen. Då, precis som i går, ska jag springa 800.
 
Jag har tänkt på en sak, egentligen borde jag ju ha en bild från igår här nu. Men det har jag ju ingen. För jag sprang ju, då kan jag ju inte ta kort samtidigt... Så det blir ingen bild.. :(
 
Linn

Dagens numero uno!

Tjohej!
 
Sitter här med musik och ettglas med kontrast, det är SVIN äckligt! Jag ska nämligen iväg till sjukhuset för att en sista gång röntga min mage och kolla så att allt står rätt till. Det känns ju bra, så vi får hoppas på det bästa. Men i allafall så måsta man dricka kontrast för att man ska se tydligare på röngenbilderna, fräckt va?! Haha!
Ska på en röntgen som heter datormografi, en sån stor rund grej som man åker in i, coolt va? :D
 
Nu ska jag skynda mig att a på mig lite kläder (inkl. regnkläder...), borsta tänderna och sedan ta min grymma cykel för att åka till sjukhuset och efter det till jobbet. Najjs dag väntar. I eftermiddag ska jag träna och kolla på film med kussen också. 
 
Ha en ra dag alla sommarlovs bran och alla bloggläsare!!
 
/Siri

TJABA!!!

Hejsan, svejsan, alla godingar!
 
Dagen har spenderats mestades på jobbet (loving my work!!), på triumf glass, med vänner föratt kolla på lite fotboll på heden och tillslut men inte minst med mamma här hemma. Dagen har varit go och härlig, det roligaste är att jag knappt kan fatta att den redan är slut, haft så mysigt idag. 
 
Imorgon blir det jobb och förhoppningsvis lite träning!! HÄRLIGT!
 
Nu ska jag gå och sova. Ska tänka lite på Linn också, hon ska ju springa imorgon LYCKA TILL GOASTE FLICKA!
 
/Siri
Imorgon tror jg att jag ska ge mig på ett så kallat tanke- inlägg!! ;) STAY TUNED!

Mot Karlstad

Hejs svej! Nu sitter jag och mamma i bilen påväg mot Karlstad. Efter lite komplikationer är vi äntligen iväg! Fast det är låångt kvar, och det är tråkigt att åka bil! Lite pyssel och en bok ska väl i och för sig göra resan betydligt roligare. Jag har precis pratat med min kära moster i telefon som har lovat mig MAT när jag kommer fram. Jag är hungrig! Detta har jag pysslat med under bilresan hittills. Fint va? Jag gillar det!


Linns tisdag!

Halloj!
 
Hur står det till?
 
Jag har haft en roligt men fullspäckad dag. Imorse, eller ja, förmiddags (jag har råkat vända lite på dygnet) startade jag dagen med lite styrka och lite jogg. Sedan in till Gothia för att kolla på lillebrosan som spelade där, 2-0 tror jag de vann med. Så, det var kul. Efter detta åkte familjen hem och vände och sedan åkte vi till golfbanan och spelade. Och vet ni? Det gick skitbra! Ni skulle sett mitt andra slag på 9:onde, bästa i mitt liv.... tror jag. Jag och Adam gick bara nio eftersom att han ville spara sina ben lite till kommade fotbollsmatcher imorgon.
Nää, det är inte från idag, men det var bara för dem få bilder som jag faktiskt tog/tvingade Adam att ta blev jätte suddiga... Idag var det ju iskallt också, inte en chans att jag hade short och T-shirt..
 
Imorgon beger jag och mamma oss till Karlstad och bor hos kussarna tills på torsdag, för då ska jag tävla!! :D Och jag ska springa riktigt fort! Fort, fort, fort, jättefort!
 
Vi hörs!

Comeback!!

Tjohoo!! Äntligen!
 
Nu har jag gjortmin tränings- comback! Sprang totslt 20 minuter, gjorde flytlopp, fotstyrka och stretchade, fancy va?! Haha, nej men jag är skit nöjd i alla fall, med en gnutta positiv energi, optimism och fightingspirit kommer detta bli bra tillslut! Säg eller tro vad ni vill men innerst inne så bor det nog i alla fall en hulk inom mig, men även hulkar kan faktiskt bryta ihop ibland..!
 
Nu ska jag fortsätta njuta av kvällen med att hänga den FÖR stora klädhögen gaderoben och sedan lägga mig och läsa min bok. Go dag!
 
/Siri
Snyggaste tjej- maffian va?! ;)

Ingen träning idag...

Hejsan!
 
Dagen har varit proppad med jobb, jag blev väckt klockan 6 i morses, men tro det eller ej, det var skönt! Det var nog fört gången jag tyckte att det var riktigt roligt att arbeta, jag vart så sjukt peppad och det roliga är att jag ser fram emot att gå upp klockan 6 imrgon också för att ta mig en cykeltur till jobbet, härligt!
 
Jag har ju dragit på mig en förkyldning, och på grund av det så kunde jag inte gå ut och pringa varken igår eller idag som jag hade tänkt, tyvärr! Men istället så cyklade jag iväg till biblioteket för att lämna tillbaka en bok och låna en ny. Så ny har jag spenderat kvällen med att läsa den, och trotts att jag läser segt som en snigel så har jag kommit en bra bit, fast det är ju så när bäcker är bra!
 
Imorgon eftermiddag är mitt mål att springa, jag ska ta reda på vart gruppen tränar och ska försöka matcha lite med dem, även om jag bara springer uppvärmninen med dem så är det alltid roligare att springa i grupp.
 
Hoppas också på att Linn ska skriva ett inlägg snart, hon sa att hon var blogg-sugen..! Vi får helt enkelt hoppas på det bästa!
 
Ni får sova så gott, nu går jag och lägger mig.
/Siri

Renovering!

Hejsan bloggisar!
 
Eftersom att det bara är jag och Lin som kommer fortsätta blogga på denna bloggen så har vi bestämt oss för att byta namn samt byta header och design. Det ska bli spännande och ett roligt nytt projekt!
Så under den kommande veckan/ veckorna så kommer det råda lite förvirring antagligen men detta betyder inte att uppdateringen kommer att vara sämre för det, det kommer finnas bra uppdatering till er tjänst!
 
/Siri
 

Back to reality!!

Yepp! Nu är jag hemma i Sverige igen, eller jag kom hem igår men jag kände att det var dags att sätta sig vid datorn först nu...
Jag har en del fina bilder att bjuda på men först blir det lite annat snack!
 
Vet ni!!! Att jag har sprungit TRE gånger, kört lite styrka varje dag och gått långt varenda dag i Spanien, och jag är super glad. Att lite värme kan gör att man mår så bra liksom! Känner mig redo för lite mer utmaning nu men jag ska ta det lungt och succesivt, inte stressa! Glada miner var det här ja!
 
Inatt sov jag hos Anja, så otroligt mysigt, så efter att jag varit med henne i stan idag så åkte jag hem. Och vet ni?! Jag var precis ute på en power walk i två hela timmar. Så sjukt! Jag fixade lite ny go musik i lurarna och sedan gick bara tiden, haha!
 
Imorgon är det jobb som gäller, går väl upp vid 6 tiden, men jag ser fram emot att jobba. Man blir lite rastlös när man bara har chillat hela sommarlovet liksom. Först tre veckor då jag var sjuk med blindtarmen och sedan två veckors semester då man nästan har ALL. TID. I. VÄRLDEN. Jaja, jag har ju njutit!!
 
Nu ska jag städa i mitt rum och sedan ska jag sova, kramsi!!
/Siri
Mamma har tagit bilden, jag tycker att den blev bra, men hon blev besviken för att lite på huvudet klipptes bort... Haha, men det gör ju inget!!

7 stycken "gräsmatte- övningar"

Här kommer 7 stycken enkla övningar som finns på de flestas styrkeprogram. Det är klassiska och enkla att göra hemma. Billiga övningar om man vill kalla det så!
 
Anledningen till att jag inte har bloggat på ett tag har faktiskt varit att internetet i Spanien har varit så sjukt segt. Jag försökte flera gånger men det ville sig inte. Men nu är de i varje fall upp! ÄNTLIGEN!
 
1) Armhävningar.
 
2) Triceps- dips.
 
3) Höftlyft. 
 
4) Sit- ups.
 5) Sidoplankan (höger och vänster).
6) Normal planka.
7) Rumpspänn (favorit övningen!!).
 
/Siri
 

Tack Matilda!

Hejsan bloggen!! Det var ett tag sedan jag bloggade nu..
 
Det är riktigt fint väder här i Spanien och idag har jag och mamma gått en slinga, badat och åkt båt. Det har inte blivit så mycket träning för min del, bara styrka, vilket är väldigt viktigt för min del. (Och idag ska jag faktiskt be mamma fota lite övningar som jag gör så att jag kan lägga upp här ikväll, som lite tips. Hehe, det är ju trots allt en träningsblogg!!)
 
Jag har en tråkig nyhet också! Och det är att Matilda har slutat blogga här. Det tycker jag är riktigt tråkigt men förhoppningsvis så dör vi inte! Jag och Linn blir kvar och ska byta namn samt header osv till bloggen, sounds great? Men jag vill i alla fall tacka Matilda för att du var med oss den tiden du var, det var kul!
 
Ha det så bra, kram!
 
 
(Mormor, se va fin klänningen är!! :D)

Upptagen tjej...!

Haha, shit! Bloggen har hamnat åt sidan, jag njuter av semestern här i Spaninen- landet!! Men tyvärr så blir det inte någon mer uppdatering idag heller för jag mår inte så jättebra idag. Har nog legat liiite för mycket i solen + att jag har ont i min stackars mage. Livet är hårt men nu ska jag njuta av det med en bok i handen resten av kvällen.

(Känns lite konstigt att behöva ha en kavaj på sig när det är 25+ ute... Jag får het enkelt försöka lära mig till nästa gång.... SOLA INTE I 5TIMMAR!!!)

Japp, nu vet jag!!

Jag vet vad jag ska göra imorgon! Jag ska ta bilder på lite styrke-övningar här så att det blir lite mer tränings inlägg, fett peppad!

Kram, Siri

I feel like a pink elephant!

Jag är såååå sjukt bränd.... Haha! Men då känner man ju att man lever och dessutom så kommer jag få en go brun fin färg imorgon.
Jag har alldrig fått såhär mycket färg nå-gon-sin!! Så är det när man inte behöver planera för kommande träning osv. Men faktum är att jag börjar längta tillbaka till det gryma goda löpar- livet. Min passion.

Nu blir det affären, sedan middag och efter det så ska vi faktiskt gå ut och dansa. Ska bli riktigt kul, men som alltid så kommer min energi endast att bestå av sockret från coca- cola, jag skippar alkoholen!

Ha en grym kväll!!
Kram, Siri

Nya inköp och nyanlända!!

Hejsan svejsan!! 
 
Jag har precis kommit upp från stranden där jag legat och solat gärnet!
 
Inatt kom Anja och Jens hit, vilket jag tycker är skitkul!
Igår när vi var i Barcelona så köpte jag mig ett par skor (gash så snygga!!) och en nice, fin, underbar, svalkande, böljande klänning. Dessutom så är den färgglad!! Perfekt!
(Erkänn att det är lite ballt med färgglatt tyg på klacken och platån? Najjs!)
 
/Siri
 

040712

Lägger bara in några bilder här från dagen, ska snart gå och sova men det är så otroligt varmt att jag måste sitta ute för att kyla ner mig lite... Hehe, skrytigt va?! Men vad jag vet så verkar det vara väldigt fint väder i Götet också, äntligen !!
 
God natt! 
/Siri
Skor, ? // Klänning, Monki // Väska, H&M // Människa, Mammas mage
 
La Sagrada Familia var riktigt häftigt att se! Så många detaljer!! Sjukt coolt! Den har byggts på i över 100 år och är ännu inte klar.
Vila behövs efter shopping i 3 timmar, gash!!
Vi var inne i Saluhallen också, och det var så mycket mat, överallt! Snacka om att man kom till himmelriktet! Jag tycker det ser så fint ut med alla färgerna också.

Onsdag

Hejs svejs! Den här dagen har ungefär sett ut som gårdagen gjorde hittills. Jag har bara läst ute på min altan. Nu är jag i alla fall på väg till träningen, fast jag har ju såklart med min bok så jag har ju inte slutat läsa för det. Jag har faktiskt drygt en timme kvar att åka... blä... men ändå kul för då hinner jag läsa... Okej, jag är besatt av Harry Potter... igen. Vi hörs! Linn

España, dya tres!

Just chilling.... Hehe!
Det går inte att göra fina miner under vattnet, med simglasögon. Denna bjuder jag på..... HAHAH!
Sigge, gå in på hennes blogg här.
Sim, sim, sim! Wihoo!
 En fin mjölk/jodgubb/ banan drink- super smarrig! (självklart utan alkohol!)
Hjalle var överallt på stranden, med sin badring!
 

 

Blandade bilder här ifrån Spanien!

Nedan ser ni lite random goa bilder från de dagarna som hitils varit! Snart kommer riktigt najjs bilder från dagen också, stay tuned!!!
 
 
 
 
Ser ni våran goa strand eller? Grymt va? ;)
/Siri

Vad jag tänker på just nu...

Halli hallå!
 
Vet ni vad jag kom och tänka på?
Att ni ska kommentera och komma på roliga utmaningar till oss? Snälla!? Kan ni inte göra det? Det är ju så kul att gör dom!
 
Jag har ett problem också, det finns en låt i Titanic. Och jag vet inte vad den heter! Jag vet inte hur många timmar jag har googlat kollat på eftertexter och letat och letat och letat! Jag vill ha piano noterna på den men ingen verkar ju veta vad låten heter så jag antar att det inte är helt lätt att få tag på några noter då...
 
Kolla här vad jag plockade för kanske en vecka sedan eller något
 
 
Gott va? Jag älskar kantarellar, det är nog det godaste jag vet! Och det finns så himla mycket på Eriksberg! Bakom garaget. Fast dom är mina! ni får inte åka dit och plocka dom. För jag har sparat dom små, så dom ska jag plocka nästa gång jag är där! Jag  kanske ska ge mig ut och leta.... Det borde väl finnas någonstans i hela Onsala? Fast jag vet inte riktigt om jag vågar gå ut i skogen för den är full med vildsvin!
 
Linn

The Portrait - Titanic

Jag försökte ju lägga upp den här videon för ett tag sen vilket inte gick så bra. Men nu är det fixat! /Linn


Vilodag!

Jag okar inre! Vet ni hur länge jag har suttit och försökt få upp den där videon när jag spelar piano? Det går inte! Jag blir helt galen. Det värsta var att det funkade en gång och så skulle jag bara ändra något och så blev allt fel och det gick inte att kolla på videon! Kul va?
 
Jag har vila idag, så jag har inte gjort något alls i princip. Förutom att klickat på publicera 1000 gånger då, vilket fortfarande inte verkar funka...
 
Igår precis när jag skulle bege mig ut för att springa lite distans så knackade det på min dörr och då stod tre av mina kära vänner där, dom var ute på en promenad. Så jag följde med dom en liten bit. Eller, vi hann inte så långt ungefär 1 km från mitt hus hittade vi en ytterst rolig.... sak? (vet heter det då) som vi cyklade runt på ganska länge. Försök att slå 9 varv på 30 sekuder om ni kan! Sen sprang jag i alla fall runt i Onsala lite. Lungt och fint vilket var ganska skönt. Tur också för den delen för jag lyckades få en fluga i ögat och en i munnen. Om jag hade fått de när jag koncentrarade mig på att springa snabbt hade jag förmodligen blivit galen.
Oj, vad fina alla var! haha
 
Ska fortsätta den här dagen med att slappa lite till innan jag ska träffa galningarna på bilden idag också. Nu ska jag lägga mig på min altan och läsa Harry Potter, jag är på andra boken nu för kanske femte gången eller något...
 
Linn

Elva sanningar om Siri!

Jag typ är världens galnaste och töntigaste person!
Är blyg för främmande människor som bara kommer fram för att prata. Jag är ALLTID den som de frågar varför jag ser så rädd ut... HAHA
 
Jag fullkomligt älskar choklad, och helst så ska den vara mörk så att man blir mätt och go.
 
Jag är ofta deppig på vintern då den mörka tiden är längre än den ljusa på dygnet. 
 
Blir sällan nöjd, fast att jag säger att jag är det. Vill hela tiden göra något bättre.
Jag är GRYM på att säga förlåt samt förlåta människor. Fast det finns ju självklart undantag!
 
Jag har just nu en crush på Desperate Houswives men kan för tillfället inte kolla på det eftersom att det inte går att streama här i Spanien- landet... Jag får nöja mig med att lyssna på rösterna från när Sigrid kollar, och jag har redan fått reda på massvis av smaskiga uppdateringar i serien!!
 
Jag är sjukt rädd för alla sorters insäkter som kommer nära, men jag drar mer än gärna ur krokar ur gulliga fiskar som vi fångat... Hehe!
 
Jag är typ bästis med min mamma och skäms absolut inte för det, hon är det grymmaste som finns. Men ibland måste jag erkänna att jag blir lite mätt på henna också.
MODE! Jag har en förmåga att älska mode och skapa egna stilar, i hjärnan... Jag kan inte riktigt leva upp till mina fina outfita i huvudet och göra dem till verklighet, men det är ju en ekonomisk fråga. Jag får helt enkelt gifta mig rikt och bli en housewife, att gå i höga heels och bära shoppingkassar skulle kunna bli min motion.
Tänkare!! Den enda beskrivningen som beskriver mig rakt igenom! JAG. TÄNKER. HELA. TIDEN. "Jka jag säga sådär?" "Ska jag göra sådär?" Vad tänker han?" Vad tänker hon?" "Om jag gör såhär, då kommer människor tänka såhär", osv, osv! Men även om jag tänker mycket så är jag ändå en relativt spontan och otroligt öppen människa.

Nu fick ni reda på lite mer om vem som gömmer sig bakom bloggaren Siri på denna blogg, hoppas att det är uppskattat!
 
/Siri

God morgon vänner!

Tja!
En ny dag har redan börjat, för flera timmar sedan faktiskt... Men nu har jag käkat frulle och förhoppningsvis så sticker vi snart ner till stranden för lite sol och bad. Gött liv alltså!
 
Ha det gör, lingonkött!
/Siri
 
(Yupp, såhär såg magen ut för några dagar sedan... Nu är det dock mycket finare och jag behöver bara ha hudfärgade plåster på såren så att ärrvävnaden ska läka bra. Gött att ha tre vita streck på magen till hösten liksom... Haha!!)

gonatt..

Med denna bilden så går jag härmed och lägger mig.... God natt!!
Är så sjuk trött och vem blir inte det efter att ha sprungit 20 meter liksom?.. Hehe, det var min dagliga träning, men själv är jag väldigt nöjd med den efter omständigheterna och allt. Snart kommer jag nog kunna springa några kilometer igen!
Kramis!
/Siri

Dag 2- En lagom, helt underbar dröm...

Åh, vad det är härligt här. Jag vart lite besviken igår när det regnade så mycket och humöret här hemma sjönk lite. Idag har solen dock varit uppe hela dagen och vi har stekt, motionerat och varit i staden. Som det ska vara, helt underbart!
 
Dagen började med en skön morgonpromenix med Sigge innan frukosten. På vägen hem från promenaden så gick vi och köpte våra fina, älskade badringar, som visade sig vara riktigt värda priset!
Väl hemma åt vi en god macka till frulle och med den i magen stack vi 10 minuter senare ner till stranden, med våra gosiga ringar!
Vi fotade, badade och solade. Vid lunchtid gick vi in till stan, åt, träffade resten av familjen och kikade i några affärer. Efter ett tag blev vi lite rastlösa och bestämde oss därför för att åka hem till lägenheten för att sedan, en ytterligare gång, gå till stranden med våra fina ringar. Gissa min färg...! ROSA! Helt RÄTT!
 
Detta var min dag och jag hoppas dagen imorgon blir likvärdig... Nedan kan ni iallafall se några bilder från dagen!
KRAM, Siri
 

Förbereder till er!

Hejsan hejsan! 
 
Det är betydligt finare väder idag och jag kan säga att vi har legat på plajan hela. dagen. lång. Trots att jag smörjade in mig i ansiktet flera gånger så syns nu en lätt röd ton, men förhoppningsvis så är den borta tills imorgon då det ska bli fint väder igen. 
 
Nu ska vi bara chilla hemma i lägenheten, gå till mataffären och sedan väntar en hemmakväll med middag och bokläsning, det ser jag fram emot!!
 
Strax så kommer det upp lite bilder från dagen, jag ska minsan hålla er uppdaterade till max!
 
/Siri
dagens FAILBILD! Haha, jag är sämst på att ta bra bilder med vatten! ;)

Dag 1- Lloret de Mar

Oroligt fin blomma!!
Ser ni klipporna eller? Helt otroligt, jag och mamma gick även på en lite wannabe bergsklättring i dem, sjukt kul!
Stranden var cool, klart vatten, men det bästa är att det blir djups så otroligt snabbt att man inte behöver lämna sina grejer så långt. Gött!
 
Min fina mamma, du är grym! Vad fasen hade jag gjort utan dig? 
I väntan på att det skulle sluta regna...
 
//Siri

Skämt eller?

Hahahah! Är detta ett freaking skämt eller? Det har regnat, blåst och blixtrat hela dagen, man kan knappt tro att vi är utomlands.... Men nu har det blivit lite uppehåll och jag tänker spendera eftermiddagen med att läsa och kolla på despirate houswives, INOMHUS, sedan ska vi nog ut ikväll. Fatta va coolt att vi är i Spanien nu när Spanien möter Italien i finalen ikväll. Awesome!

Snart kommer bilder, stay tuned!
/Siri

Vart är jag egentligen?!

Hejsan Hejsan!
Jag tänkte berätta lite kring resan som jag är på osv.

Jo, det är så att jag är på semester i Spanien (Lloret de Mar) med familjen nu de kommande två veckorna. Detta kommer bli en perfekt rehabilitering för mig då jag kommer gå, bada och sola mycket. Jag tror att jag behöver detta för att sedan komma tillbaka till hemma- stressen utvilad, både fysiskt och mentalt.

Vi åkte alltså igår och kom hit, till lägenheten som vi hyrt vid tre- tiden. Vi stack och badade (beachen är riktigt nice alltså! Med stora sandkorn, så att fötterna blir lena och goa. Dessutom är havet klart och jag tycker att det ser så häftigt ut eftersom att det sticker upp klippor i vattnet, så fint.), handlade lite mat och tog oss en tur in till staden för att sedan äta paella till middag där. Vi gick hem sent och jag kom inte i säng förens vid tolv- tiden. Det var en riktigt lång dag men så underbart rolig och härlig!

Nu längtar jag till vi ska till stranden, då ska jag klicka några bilder till bloggen så jag kan visa er hur fint det är, mumma!!

Ha det bra!
Siri

(Bilden är tagen av Sigrid Thunberg, när vi var i Kenya.)

WIHO!!! SPAIN!

Just nu sitter jag på våran balkong här i Spanien och äter en god frukost. Idag ska det varar lite mulet men jag tror att vi nog ska kunna bada i det otroligt turkosa, ljusa, fina vattnet, som får mig att vilja tjuta av glädje. Igår kväll var vi och kollade ut varsin badring som vi tänkte ligga i vattnet och sola i, sååå gött!

Ni allesammans får ha det gött, nu ska jag hugga in på melonen!

/Siri

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus